De ce Game of Thrones nu a fost nominalizat la Premiile Emmy 2017?

Game of Thrones a câștigat de două ori consecutiv, în 2015 și 2016, titlul de Cel mai bun serial-dramă la gala Premiilor Emmy, dar, de această dată, serialul nici măcar nu a mai fost nominalizat, ceea ce i-a făcut pe fani să își pună nenumărate semne de întrebare. Din fericire însă, nu avem absolut niciun motiv de îngrijorare. Singurul motiv pentru care GoT nu a mai intrat în cursă este că cel de-al șaptelea sezon a fost lansat mai târziu decât de obicei, mai exact pe 16 iulie, și nu a mai fost eligibil.

Serialele nominalizate anul acesta la Premiile Emmy au avut premiera între 1 iunie 2016 și 31 mai 2017, așa că, cel mai probabil, sezonul cu numărul șapte din Game of Thrones va intra în competiție la gala de anul viitor, mai ales că a fost, din punctul meu de vedere, cel mai bun de până acum.

Între timp, producătorii HBO își iau toate măsurile de siguranță pentru a evita spoilerele din cel de-al optulea sezon al serialului, care va fi și ultimul. Tocmai din acest motiv, Casey Bloys, directorul de programe de la HBO, a declarat pentru Variety că va alege metoda finalurilor multiple pentru ca adevăratul deznodământ Game of Thrones să fie cât mai bine protejat. Astfel, creatorii David Benioff și D. B. Weiss vor filma mai multe scene de încheiere pentru a fi acoperiți în cazul în care vor exista „scurgeri de informații”.

Revenind la Premiile Emmy 2017, trebuie să mărturisesc că sunt foarte încântată că mi-au ieșit pariurile. The Handmaid’s Tale, povestea care mi-a plăcut și m-a îngrozit cel mai mult anul acesta, a fost desemnat Cel mai bun serial-dramă, în timp ce Elizabeth Moss a câștigat Emmy-ul pentru Cea mai bună actriță într-un serial-dramă. Apoi, trofeul pentru Cea mai bună miniserie a ajuns Big Little Lies, serialul pe care l-am „devorat” într-o singură noapte (mulțumită lui Alexander Skarsgård, premiat și el la categoria Cel mai bun actor în rol secundar într-o miniserie sau film de televiziune), așa că planul a ieșit cum nu se putea mai bine. Descoperă aici lista integrală a câștigătorilor.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle