De ce experiența Starbucks este unică?

Orice dimineață începută cu o cafea Starbucks este memorabilă. Un espresso perfect turnat într-o ceașcă ce transmite unul dintre cele mai frumoase mesaje de fericire și libertate: ești unic, ziua aceasta este specială și este despre tine.

De ce este cafeaua ta preferată de la Starbucks atât de specială? Unul dintre cei mai importanți factori este arborele de cafea, din care provin boabele, iar în acest sens, Starbucks folosește doar boabe de cafea Arabica, cel mai vechi și mai popular tip de cafea.

Arabica crește la peste 600 m altitudine, unde un microclimat special hrănește boabele cu un amestec ideal de temperatură, lumina soarelui și precipitații. Cele mai bune boabe cresc la altitudini mai mari. Nopțile reci și zilele călduroase creează boabe dense, cu arome mai profunde, mai complexe. Gustă-le în fiecare ceașcă de cafea Starbucks.

„Ceea ce m-a uimit în primele mele luni petrecute la Starbucks este mândria cu care compania își susține convingerea de a servi cea mai bună cafea posibilă. Cafeaua trebuie să fie cultivată la cele mai înalte standarde de calitate, folosind resurse și practici etice de aprovizionare. Cumpărătorii noștri călătoresc special în acest scop, vizitând personal fermele de cafea pentru a selecta boabe Arabica de cea mai bună calitate. Iar până la prăjire, boabele trec prin nu mai puțin de trei filtre de calitate. Odată ce boabele ajung la centrele noastre pentru a fi prăjite, experții Starbucks evidențiază echilibrul și aroma bogată a cafelei, marcând calitatea acesteia prin intermediul Starbucks Roast”, spune Alex, Starbucks Barista.

Experiența cafelei este unică la Starbucks și datorită numeroaselor opțiuni de cafele și metode de preparare, care satisfac toate gusturile iubitorilor de cafea: French Press, Pour-Over, Chemex, Espressor și, o inovație în România, tehnologia preparării băuturii Nitro Cold Brew, exclusiv în cafeneaua Starbucks Reserve Lipscani. Băutura este rezultatul infuziei cu apă rece timp de 20 de ore a clasicului Cold Brew, îmbogățit ulterior cu nitrogen.

Starbucks este, cu siguranță, locul în care ne întoarcem din nou și din nou pentru calitatea cafelei, a serviciilor și a întregii experiențe – evadarea estivală perfectă din mijlocul junglei urgane.

Categorii Lifestyle