De ce e lumea obsedată de împăcarea dintre Jennifer Aniston și Brad Pitt

brad pitt jennifer aniston

Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani și sunt despărțiți de aroape 15. Între timp, atât Brad Pitt cât și Jennifer Aniston s-au recăsătorit și au divorțat de partenerii lor – Angelina Jolie și Justin Theroux.

Și cum cei doi au devenit din nou disponibili și s-au trezit fără obligații, lumea a început să vorbească despre o eventuală împăcare dintre ei. Charisma emanată de cuplul lor a fost atât de puternică, încât și acum, la 14 ani de la destrămarea familiei, fanii lor încă visează să-i vadă împreună și poate că acest moment nu este atât de departe pe cât de imaginăm. Sunt nenumărate dovezi care arată ca Jennifer și Brad au păstrat legătura și că relația lor s-a transformat într-una de prietenie, care ar putea să reaprindă în orice moment. Brad Pitt a fost la ziua fostei lui soții de pe 11 februarie, din Los Angeles, iar unul dintre motivele pentru care relația dintre Jennifer și Justin Theroux a luat sfârșit ar fi fost discuțiile lungi, nocturne de la telefon, dintre Jen și Brad.

Mai mult, la sfârșitul acestei primăveri, Brad Pitt a răscumpărat casa în care a locuit cu Jennifer Aniston pe vremea când erau căsătoriți, pentru fabuloasa sumă de 79 de milioane de dolari, cu scopul de a i-o face cadou de împăcare. Jennifer ar fi iubit foarte mult locuința pe care a împărțit-o cu Brad și i-ar fi fost foarte greu să se mute de acolo odată cu divorțul.

Unul dintre intermediarii relației dintre Brad și Jennifer ar fi George Clooney, prieten apropiat al celor doi, care se pare că și-ar dori foarte mult să-și vadă amicii din nou împreună și și-a asumat rolul de pețitor.

Dacă Brad și Jennifer se vor împăca, rămâne de văzut, dar toate semnele duc către o reînnoire a relației care a făcut deliciul presei la începutul anilor 2000.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle