De ce a plecat Regé-Jean Page din serialul care l-a făcut idolul a milioane de telespectatori

Regé-Jean Page părăsește serialul Bridgerton. De ce a luat actorul această decizie tocmai când se afla pe culmile succesului, ce l-a determinat să plece? Speculațiile abundă. 

Nimeni n-a anticipat succesul pe care urma să-l înregistreze Regé-Jean Page ca potagonist al serialului Bridgerton de pe Netflix. Totuși, având în vedere că seria produsă de Shonda Rhimes a devenit cel ma urmărit serial de pe Netflix, putem deduce că mare parte din succes se datorează și interpretului Ducelui de Hastings.

Anunțul canalului de streaming conform căruia Regé-Jean Page nu va mai apărea și în sezonul doi al serialului a luat prin surprindere pe toată lumea, iar dezamăgirea a fost unanimă, ceea ce i-a făcut pe producători să se întrebe dacă au luat totuși cea mai bună decizie de a nu semna decât pentru un sezon cu Regé-Jean Page, care a devenit cel mai popular personaj al serialului, alături de partenera lui din film, actrița Phoebe Dynevor, interpreta lui Daphne Bridgerton.

Regé-Jean Page

Conform altor zvonuri care circulă în presa internațională, se pare ca Regé-Jean Page a fost cel care a luat decizia de a nu mai continua cu serialul care l-a făcut celebru, chiar dacă acesta ar fi putut să-și renegocieze contractul și să ajungă la fabuloasa suma de 500 000 de dolari pe episod. Totuși, actorul ar fi refuzat ferm oferta. Alții susțin că acesta ar fi fost stânjenit de atenția și adulația din partea fanelor, care i-au oferit porecla de Ducele de Bonkerton, datorită scenelor senzuale din film. Statutul de sex-symbol l-ar fi copleșit, la fel ca și atenția media asupra chimiei sexuale dintre el și Phoebe Dynevor. Speculațiile continuă și susțin că mai marii Netflix spumegă de furie din cauza sensibilităților lui Page și a neputinței lor de a-l face să continue apariția în sezoanele viitoare ale seriei Bridgerton.

bridgerton
Phoebe Dynevor, în rolul Daphne Bridgerton și Rege -Jean Page, în rolul Simon Basset, Ducele de Hastings, în serialul Bridgerton

Totuși, majoritatea speculațiilor se îndreaptă către faptul că Page ar fi următorul James Bond, ștafetă pe care s-o preia de la Daniel Craig. Casele de pariuri au luat foc de la apariția veștii, iar cota de pariuri este acum de 7-2. În cărți pentru rolul spionului britanic se mai află actorii Tom Hardy și James Norton. În așteptarea unor noi vești legate de apariția lui Page în rolul lui Bond, acesta deja a început filmările pentru o producție de mega buget, un thriller de spionaj  – The Gray Man, ale cărui platouri de filmare s-au mutat de la Los Angeles la Praga. Aici, Regé-Jean Page face echipă cu Ryan Gosling și cu Chris Evans.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle