De ce a fost furat de la morgă bunicul actriței Drew Barrymore

Da. Ați citit bine. Actrița Drew Barrymore a uimit, zilele trecute, cu o tradiţie de familie aparte. Actriţa a dezvăluit că bunicul ei a fost furat de la morgă de prietenii lui pentru a menţine tradiţia familiei de-a petrece chiar şi după moarte. Şi, culmea, Barrymore îşi doreşte ca prietenii ei să facă la fel după ce ea nu va mai fi!

Foto: Hepta

În timpul unei apariţii în cadrul Hot Ones, starul a confirmat zvonurile cu privire la o tradiţie de familie altfel decât cele obişnuite. Zvonurile respective sunt despre John Barrymore, bunicul lui Drew, care ar fi fost scos din morgă de prietenii lui, Errol Flynn, WC Fields şi poetul Sadakichi Hartmann, pentru a mai petrece încă o dată împreună. Se pare că cei trei prieteni au furat cadavrul lui John şi l-au dus cu ei la o ultimă partidă de poker. „Chiar asta au făcut!”, confirmă actriţa.

 “Sper ca prietenii mei să facă la fel cu mine! Atitudinea lor e de lăudat! Oamenii s-au pregătit pentru o ultimă petrecere împreună, ce e în neregulă cu asta? Ştiu că moartea generează multă tristeţe şi înţeleg perfect lucrul acesta, doar că eu n-aş avea nicio problemă dacă toţi cei prezenţi la morgă sau la înmormântări ar fi fericiţi, ar da o ultimă petrecere în cinstea celui pierdut. Sincer, eu asta aş prefera în ceea ce mă priveşte.” Sursa aici!

Categorii Lifestyle