David şi Victoria Beckham, la un pas de divorț?

“Da, există dragoste la prima vedere”, susține Victoria Beckham într-un interviu acordat unei publicații din străinătate. Povestea celor doi a început în urmă cu mulți ani, în momentul în care David Beckham a văzut-o pe Victoria pentru prima dată într-un videoclip al trupei Spice Girls. De aici lucrurile au evoluat de la sine.

În 1999 s-au hotărât să facă marele pas și să se căsătorească, apoi au apărut cei  patru copii pe care îi au împreună: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Victoria s-a remarcat în industria modei 9 ani mai târziu, când şi-a deschis propria casă de modă, mai apoi urmând să câștige diverse premii care i-au consacrat brandul.

Relația cuplului a trecut prin multe obstacole, iar în ultima vreme s-a discutat intens în presă despre un posibil divorț. David și Victoria Beckham au apărut recent pe coperta revistei Vogue, aceeași publicație în care au discutat despre relația lor de cuplu și problemele pe care le întâmpină.

”Timp de 20 de ani, oamenii au tot vorbit despre relaţia noastră aşa  că, eu şi David suntem obişnuiţi să ignorăm nonsensurile şi să ne comportăm normal”, a declarat designerul în vârstă de 44 de ani. ”Dar toate aceste lucruri au un impact asuăra oamenilor din jurul nostru şi nu este deloc corect”, a continuat Victoria.

Chiar și așa, zvonurile unui posibil divorț au fost confirmate de bona familiei, în față jurnaliștilor de la News of the World. Surprins, cuplul a intentat o plângere în instanță împotriva ziarului, susținând că bona, ar fi încălcat un contract de confidențialitate. Judecătorul a decis în favoarea publicației pe motiv că povestea a fost în interes public, pentru că „soțîi Beckham au făcut milioane înfățișând relația lor ca o căsătorie perfectă”. Soții Beckham nu au mai apărut împreună de ceva timp, iar Victoria și-ar fi șters de pe spate un tatuaj care îi era dedicat soțului.

Sursa: The Cut, Daily Mail, Mirror

Foto: Hepta.ro

Categorii Lifestyle