David Beckham şi Margot Robbie, în vizorul presei

David Beckham

Sunt frumoşi, carismatici şi au cucerit o întreagă lume urmându-şi vocaţia. Şi chiar dacă pentru o secundă ne-am fi imaginat că sunt subiectul unei poveşti de dragoste, David Beckam şi Margot Robbie se regăsesc în acest articol pentru că au ceva în comun. Şi-au împrumutat imaginea unor produse din industria de beauty –decizie, care nu poate decât să mă bucure având în vedere că întruchipează perfect valorile  brand-urilor respective.

David Beckham for BiothermAm spus-o mereu şi o să o repet : David Beckham nu are cum să nu îţi placă. Un sportiv remarcabil, cu o privire magnetică şi o voinţă ieşită din comun, acesta întruchipează spiritul Biotherm Homme. Şi chiar dacă fanii abia aşteaptă linia de produse de grooming pe care David o dezvoltă în parteneriat cu Biotherm, vor fi nevoiţi să aibă răbdare până în 2017. Nu va fi însă în zadar. Linia promite să fie mai mult decât un proiect ambiţios şi se vrea o revoluţie în industria de beauty dedicată domnilor.

Cu o experienţă dobândintă în 30 de ani, Biotherm Homme e încă din 1985 un pionier în industria de grooming. Îmbogăţite cu ingrediente marine, cele 80 de produse din portofoliul brandului fac pur şi simplu minuni pentru ten. Beckham va continua să ţintească la fel de sus, astfel încât linia va fi cu siguranţă un mare succes.

Margot Robbie

De curând, reprezentaţii Calvin Klein anunţau că actriţa Margot Robbie va fi protagonista campaniei internaţionale TV şi în print pentru noul parfum pentru femei al brandului, deep euphoria. Creaţia olfactivă va fi lansată la nivel global în august 2016 şi este extrem de aşteptată.

Margot Robbie a atras pentru prima data atenția când a jucat în The Wolf of Wall Street, filmul lui Martin Scorsese, nominalizat la Oscar și câștigător al unui premiu Globul de Aur. Ulterior, actrița a obținut și alte roluri importante, în pelicule precum Focus, cu Will Smith; The Big Short cu Christian Bale, Ryan Gosling și Brad Pitt și Whiskey Tango Foxtrot cu Tina Fey. Vara aceasta, Margot va juca în rolul lui Jane Porter în The Legend of Tarzan, alături de Alexander Skarsgård și în cel al lui Harley Quinn în mult așteptatul film Suicide Squad, alături de Will Smith și Jared Leto.