David Beckham împlinește azi 45 de ani

david beckham

David Beckham, fost fotbalist și actual președinte al echipei de fotbal Inter Miami împlinește azi 45 de ani, iar soția lui, Victoria Beckham, i-a transmis un mesaj emoționant via Instagram.

Cu ocazia împlinii a 45 de ani, Victoria Beckham i-a transmis soțului ei, David Beckham: ”La mulți ani @davidbeckham – Îți mai amintești de plimbările noastre alături de Snoop și de Puffy prin Manchester de-acum mulți ani? Încă ne plimbăm cățeii împreună și după 23 de ani. Te iubesc mult!”, a scris vedeta alături de o fotografie cu ei doi de la începutul relației.

În prezent, cuplul Beckham, alături de trei dintre cei patru copii ai lor –Romeo, Cruz și Harper, își petrec carantina la reședința lor din Cotswolds, unde dețin o proprietate imensă. Fiul lor cel mare, Brooklyn, se află la New York, alături de iubita lui, modelul si actrița Nicola Peltz.

Familia Beckham nu are timp să se plictisească în timpul izolării –Victoria se ocupă de școala online a copiilor, gătește și face gimnastică și documentează totul pe rețelele de social media, la fel ca și David, care își păstrează programul de mișcare, ca fost sportiv de performanță, și aleargă zilnic pe drumurile de țară din Cotswolds, refugiul preferat al vedetelor în timpul carantinei.

david beckham aniversare

david beckham aniversare

Recent, a fost și aniversarea Victoriei Beckham, care a împlinit pe 17 aprilie 46 de ani, sărbătoriți tot la reședința de la țară. Familia a marcat evenimentul printr-o plimbare cu bicicletele, iar apoi cu o petrecere la care a mixat live, online , DJ Fat Tony, și cu un tort aniversar cu lumânări. Victoria și-a rugat apropiații să doneze bani în cinstea aniversării ei către Fundația caritabilă The Children’s Society.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle