Dark Lips: 9 rujuri de purtat în această toamnă

Ne apropiem de începutul unui nou sezon, o perioadă care ne entuziasmează și mai tare din punct de vedere cromatic. Dacă ne-am bucurat de culori explozive și nuanțe vibrante în această vară, este timpul să schimbăm registrul pentru toamnă și să facem cunoștință cu rujurile închise la culoare.

Plecând de la nuanțe de roșu-grena, prună, ajungând chiar și până la negru, observăm că rujurile dark sunt din ce în ce mai prezente în această toamnă și acaparează scena frumuseții.

Intense și pline de atitudine, rujurile închise la culoare au avut întotdeauna “un cuvânt de spus”. Asortate cu o personalitate puternică, rujurile dark formează o imagine bold, pe care orice femeie și-o dorește. Există, totuși, câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când te gândești să porți un ruj închis la culoare.

  1. Perfection is key. Da, ai citit bine. Nu există loc de greșeli atunci când vorbim despre rujuri închise la culoare, deoarece ele trebuie să fie aplicate fără cusur pentru un look final de invidiat. Folosește un creion în nuanța rujului pentru a contura buzele, aplică nuanța de ruj dorită, apoi corectează conturul buzelor cu ajutorul unui corector, folosind o pensulă mică și plată.
  2. Nu uita de exfoliere. Urmează să porți un ruj închis la culoare? Atunci nu sări niciodată peste exfoliere, un proces care îndepărtează celulele moarte de pe suprafața buzelor, le redă catifelarea și te ajută să aplici rujul cât mai uniform.
  3. Camuflează. În cazul în care alegi o nuanță închis de roșu ori un violet-prună, este recomandat să îți “camuflezi” nuanță naturală a buzelor cu puțin corector sau fond de ten. Astfel, culoarea rujului va arăta fix ca în recipient și nu riști să te alegi cu altă nuanță pe buze.

Iată cele mai hot nuanțe din această toamnă!

SEPHORA COLLECTION
Cream Lip Stain Metal Voluptuous Burgundy, 60 lei
GIVENCHY
Le Rouge Mat Velvet Matte Lipcolor Pourpre Défilé, 167 lei 
URBAN DECAY
Vice Liquid Lipstick Metallized Time, 99 lei
DIOR Rouge Dior Ultra Rouge, 190 lei 
ESTEE LAUDER Pure Color Envy Raw Edge,  159 lei
KAT VON D Studded Kiss Crème Anniversary Santa Sangre, 95 lei
YVES SAINT LAURENT Rouge Volupte Shine Prune Alcazar, 163 lei
Lancome L’Absolu Lacquer 296, 133 lei
Giorgio Armani Beauty Lip Magnet Limited Edition Audacious, 175 lei