Daniel Craig confirmă că va reveni în noul film James Bond

Este oficial: Daniel Craig a acceptat să facă un nou film din seria James Bond, așa că, în 2019, când se preconizează că va fi lansată pelicula, îl vom revedea pe britanic în costumul agentului 007!

Deși a declarat în repetate rânduri că își dorește să renunțe definitiv la celebra franciză, Daniel Craig a ajuns acum la un acord cu producătorii seriei și a mărturisit, în cadrul emisiunii The Late Show With Stephen Colbert de ieri seară, că va fi James Bond și în următorul film, despre care a adăugat că va fi ultimul pentru el.

Yann Demange este în cărți pentru a regiza Bond 25, pentru care producătorii au stabilit și data premierei: 9 noiembrie 2019. În plus, aceștia caută și o nouă casa de distribuție, iar Warner Bros. pare să fie cea mai bună variantă.

Spectre, cel mai recent film al seriei, a avut încasări de 880 de milioane de dolari, în timp ce Skyfall a depășit, în 2012, un miliard de dolari. Iar la câtă agitație s-a creat în jurul noului film și al lui Daniel Craig, e deja clar pentru toată lumea că profitul va fi unul uriaș.

Iar acum că ne-am liniștit cu asta, avem o nouă veste bună pentru fanii actorului. Din fericire, nu va trebui să așteptăm până în 2019 pentru a-l revedea, pentru că Daniel Craig revine pe marile ecrane luna viitoare, pe 29 septembrie, în comedia Logan Lucky.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle