Dani Oțil, Cătălin Cazacu și Marius Copil au acceptat o provocare inedită: HUAWEI Speed Challenge (VIDEO)

Dani Oțil, Cătălin Cazacu și Marius Copil au acceptat provocarea HUAWEI Speed Challenge, monitorizată de Huawei Watch GT 2e, de a arăta care dintre ei este cel mai rapid, pe circuitul Motor Park România de la Adâncata.

Marius, alături de racheta sa de tenis, Dani Oțil, alături de mașina de curse Sr4-suzuki-1340-250 cp-460kg-217km/h, și Cătălin Cazacu, alături de motorul său BMW. Și, după fiecare dintre ei și-a arătat recordul de viteză, a urmat o altă provocare: o cursă de alergare de 100 m, fără rachetă, fără mașină, fără motor. Doar ei și Huawei Watch GT 2e. Toți trei s-au antrenat, înainte de cursă, timp de două săptămâni, atât cât durează și bateria ceasului Huawei Watch GT 2e.

Rezultatele obținute de cele trei vedete au arătat așa:

Marius

Time: 00:14:10, Heart rate:120, Calories:238, Ora: 16:24

Dani: Time: 00:14:46, Heart rate:131, Calories: 246, Ora: 16:24

Cătălin Cazacu: Time: 00:14:31, Heart rate: 138, Calories:311, Ora:16:24.

7 informații utile despre noul produs marca Huawei

  • În ceea ce privește design-ul, Huawei Watch GT 2e păstrează aceleași linii simple, care transformă smartwatch-ul într-un accesoriu care poate fi pliat pe orice stil de viață sau vestimentar.
  • Huawei Watch GT 2e dispune de un design unibody impecabil și de un ecran tactil AMOLED de 1,39 inci de înaltă precizie, cu rezoluție Retina.
  • Smartwatch-ul vine în patru variante noi de culoare: Graphite Black, Lava Red, Mint Green și Icy White.
  • Huawei Watch GT 2e oferă o funcție de urmărire pentru o selecție vastă de 100 de sporturi. Pe lângă cele 15 moduri sport originale, există și 85 de moduri personalizate.
  • Huawei Watch GT 2e cu un algoritm de auto-învățare, senzori inovatori, rezultate ale căii luminii și tehnologia de monitorizare a frecvenței cardiace HUAWEI TruSeen™ 3.5, oferă măsurători eficiente și precise ale pulsului în timp real.
  • Huawei Watch GT 2e are un memento care te va anunța printr-un sunet de alertă să te ridici în picioare dacă ai fost inactiv timp de o oră.
  • Huawei Watch GT 2e este primul smartwatch dotat cu o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2).

Categorii Lifestyle