Dana Savuica si-a facut provizii cu apa care are super puteri!

De ceva timp, Dana consuma zilnic apă alcalină îmbogățită cu extract natural din plante care au calități tamaduitoare. Ajunsa la 50 de ani, Dana si-a propus sa-si imbunatateasca metabolismul si sa-si schimbe stilul de viata intr-unul mult mai sanatos. In dorinta ei de a trai mult si bine, a descoperit o apa minune care a aparut de curand si in Romania. Care e povestea ei?
In orasul Acciaroli, pe malul marii Tireniane, sătenii se bucură de o viața lungă – cel putin unul din zece rezidenți ajung la vârsta de 100 de ani, fără multe dintre problemele care afectează populațiile din alte părți ale globului.
Povestea Acciaroli a fost relatată în cadrul mai multor posturi media de mare anvergură – inclusiv BBC, The Telegraph și The New York Times – iar în septembrie 2016, aceasta i-a atras interesul lui David Spencer-Percival, un english man care a conceput o bautura unica. No1 Rosemary Water.
O vizită la Acciaroli a reușit să transforme interesul lui David pentru rozmarin într-o pasiune pentru știință. Astfel, constatând că centenarii, fără exceptie, consumau zilnic rozmarin, a inițiat cercetări despre efectele acestei plante și a izolat cele mai eficiente părți ale sale într-un elixir accesibil lumii întregi – No1 Rosemary Water.
David a conceput No1 Rosemary Water ca o băutură care să creeze viata lunga si sanatoasa; din apă de izvor natural alcalină, cu extract pur de rozmarin – certificat de Royal Botanical Gardens, îmbuteliată în mediu steril, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, o putem descoperi în formă frizantă sau plată, cu o aroma unică specifică Mediteranei. Iar David nu s-a oprit aici. Dupa succesul repurtat cu apa imbogatita cu extract pur de rozmarin, apa care a imbunatatit sanatatea si a crescut imunitatea celor care o beau zilnic, englezul a cercetat si alte plante purificatoare, ale caror proprietati tamaduitoare aveau rolul de a aduce energie, tinerete si longevitate.
Astfel ca gama s-a imbogatit cu inca 10 plante precum menta,ienupar,fenicul,lamaita,busuioc,maslin,salvie, cretusca si cimbru.
 Vestea a circulat repede si printre vedetele care au un stil de viata sanatos, prin sport, dieta, nutritie si astfel a ajuns apa ritualul zilnic pentru Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Stella McCartney si mai nou, Henry Cavill adica ‘Superman’.

Categorii Lifestyle