Dana Rogoz explică de ce nu va merge la referendum

referendum
Dana Rogoz a postat pe blogul ei personal un mesaj în care declară că nu susține referendumul care va avea loc pe 6 şi 7 octombrie. Actriţa în vârstă de 33 de ani a vorbit despre motivul pentru care nu va merge la referendum.
„Copilul meu este şi va fi educat să iubească oamenii indiferent de rasă, religia, culoarea, averea, statutul sau orientarea sexuală. Copilul meu va vedea filme sau piese de teatru şi va citi într-o zi romane care tratează subiectul homosexualităţii. Copilul meu va întâlni cupluri formate din persoane de acelaşi sex ţinându-se de mână în străinătate, chiar dacă nu se va întâmpla asta la noi în ţară prea curând. Homofobia, la fel că rasismul, se învaţă. Sunt convinsă că nu ar fi nici şocat, nici dezgustat, nici nu i-ar fi frică, nici nu s-ar simţi ameninţat, nici nu ar urî, aşa cum nu a făcut-o atunci când a văzut oameni rugându-se la Buddha în călătoriile noastre, şi nu la Iisus, ori când s-a jucat cu copii de toate naţionalităţile şi culturile. El va fi învăţat să-i iubească şi să-i înţeleagă şi pe cei care iubesc diferit faţă de părinţii lui. Iar eu îl voi iubi pe el indiferent de alegerile pe care le va face în viaţă. Nu înţeleg cum vorbim atât de mult despre «iubirea necondiţionată», dar tocmai această valoare nu reuşim să o apărăm“, a menționat Dana Rogoz.
Numeroşi artişti precum Andreea Bălan, Alexandra Stan, Emil Rengle, Vladimir Drăghia, Melania Medeleanu, Adela Popescu, Maurice Munteanu şi mulţi alţii, s-au alăturat cauzei, prin mesaje video cu sloganul ”Iubirea nu se votează”.
Sursă: Instagram, One

Categorii Lifestyle