Dana Rogoz, din fată cuminte, în elevă rebelă punk-rock

dana rogoz punk

Dana Rogoz a acceptat să intre, pentru câteva ore, în pielea unei rebele punk, o imagine foarte diferită de cea cu care ne-a obișnuit actrița.

În cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”, Dana Rogoz apare cu o creastă șuvițată, accesorizată cu sfori, cu smokey eyes, ruj sși unghii negre, geacă de motor și brățări cu ținte. Dana Rogoz și-a completat ținuta și cu o chitară electrică, pe care o va dărui în urma unui concurs pe care îl va porni odata cu premiera filmului ”MO”, în care deține rolul principal și care va fi lansat la sfârșitul lunii septembrie.

dana rogoz punk

dana rogoz punk

Mi-a plăcut la nebunie ipostaza asta punk, pentru că niciodată nu mi-am permis să-mi fac un look extrem. În liceu, când ascultam rock și poate aș fi adoptat această modă, prezentam Vremea și nu puteam, nici acum nu-mi pot face nici măcar unghii negre, pentru că nu o pot juca pe Eva pe scena teatrului cu unghii negre. Așa că acest experiment temporar a fost ca un duș rece, ca o răzbunare pentru toate ocaziile în care îmi doream să fiu mai rock, mai rebelă și nu am putut din cauza meseriei”, a declarat Dana Rogoz.

dana rogoz punk

dana rogoz punk

Adrian Perjovschi spune că este încântat de rezultatul obținut, mai ales, că, în toți anii în care a colaborat cu Dana, nu a avut nicoodată ocazia să încerce acest stil.  Nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge s-o fac pe Dana punk. A fost o provocare plină de adrenalină și pentru mine să-i propun și să contribui la transformarea ei din fată cuminte în fată rea.”

Make-up: Mădălina Petcu

Hairstyle: Sasha Flavius

Styling: Lucy Faur

Foto: Dacian Foldi, The Storyalist