Damian Drăghici își lansează podcast pe Youtube!

Damian Drăghici a anunțat aseară printr-un video pe Youtube că își lansează propriul podcast – PODCASTUL LUI DAMIAN DRĂGHICI. Din imaginile postate de artist reiese faptul că acesta va avea în fiecare săptămână câte un invitat, iar discuția va fi una curajoasă.

Link podcast: https://www.youtube.com/watch?v=SMpRPGVjl0w

PODCASTUL lui Damian Drăghici e cu și despre prieteni, povești, muzică, un pic de umor și multă asumare. Veți descoperi oameni incredibili și veți auzi lucruri pe care nu le-au spus până acum”, a spus artistul. În materialul de prezentare, artistul se intervievează pe el, la fel cum ar face-o cu un invitat, și răspunde la întrebări precum: ”Pe ce muzică face dragoste Damian Drăghici?”, ”Care a fost cel mai penibil moment din viața lui” sau ”Care este cea mai mare frică a lui?”. La aceasta din urmp, artistul mărturisind că-i este frică de lipsa de progres: ”Cea mai mare frică a mea este frica de a nu progresa, asta mă omoară! Asta e menirea noastră aici, să creștem, noi ca oameni de aia venim aici, să creștem.”

În video-ul postat pe canalul lui de Youtube, artistul recunoaște că a fost dependent de multe lucruri în viața asta: ”Am avut foarte multe dependențe, de tot felul de lucruri, de la băutură, țigări, dulciuri, iarbă. Tot felul de prostii. Acum nu sunt dependent decât de dragostea pentru copilul pentru, pentru soția mea, Cristina, și pentru ceea ce vreau să realizez.”

PODCASTUL lui Damian Drăghici este în fiecare joi, de la ora 19:00, pe Youtube.

Categorii Lifestyle