#DămDinCasă Cu ce ne-am încălțat azi, la ședința de redacție

Nu știm cum stă treaba prin alte redacții, dar la noi, când e ședință, toată lumea vine îmbrăcată frumos. Așa că ședința începe invariabil cu întrebări și constatări importante ca: „Aaa, ce mișto e rochia, de unde e?“, „Uite ce pantofi drăguți are Magda“, „Sacoul e vintage, nu?“ Și tot așa până când ne oprește cineva – de regulă Nico. Azi a fost ziua în care s-a discutat mai mult despre pantofi, pentru că Andreei i-a venit ideea să ne pozăm sandalele, papucii, pantofii etc. pe care-i purtam în momentul acela. Ceea ce am și făcut. Până când a-nceput să ne pară rău că nu ne-am încălțat cu altceva (deh, redacție de fete – în mare parte). Moment în care au început „problemele“. Cu chiu, cu vai, am reușit să strângem fotografiile de mai jos. Unele dintre noi, evident, când au ajuns acasă, după mai multe încercări (a se citi mai multe fotografii cu mai multe perechi de pantofi per persoană), au ales perechea pe care ar fi vrut s-o poarte, de fapt, azi, la ședință, fiindcă nu e de glumă când vine vorba de pantofi.

Singurii care n-au părut să aibă vreo dilemă ori vreo părere de rău cu privire la ceilalți pantofi pe care i-au lăsat acasă au fost băieții, ale căror încălțări apar toate într-o singură fotografie.

Așadar, mai jos, situația pantofilor într-o zi obișnuită, în redacția A List Magazine:

Andreea Esca (adidas x Stella McCartney)

Dana Păun – Trend Challenge (adidas x Rita Ora)

Bianca Naumovici – Trend Challenge (Zara)

Alina Aliman – redactor-șef print edition (Bally)

Nicoleta Nicolae – redactor-șef online edition (Miniprix)

Magda Mușat – Advertising Manager (Massimo Dutti)

Claudia Panțuroiu – Advertising Manager (Castaner)

Raluca Leafu – In the Sport Light (Mango)

Diana Lupu – Look Who’s Driving, Story of a Home (Nike)

Amalia Dobre – Fashion Editor (Mango)

De la stânga (jos) la dreapta, în ordinea acelor de ceasornic: Răzvan Răduță – Video Editor (Nike), Alexandre Eram (Doucal’s), Sorin Badea – Image Director (Pull and Bear), Bogdan Nicolai – Love Is Fun (Nike).