VIDEO: Trend Challenge: Toamna aceasta începe la București Mall

Dacă în calendare toamna era deja anunțată de câteva săptămâni, abia acum am reușit să ne dăm seama că vara într-adevăr s-a terminat. Iar dacă un anotimp abia începe, e datoria noastra să îl descoperim… la shopping! Recolta acestei toamne se adună în București Mall Vitan, unde am fost să găsim un outfit ideal pentru anotimpul rece.

Dana și-a dat seama că dintre toate culorile acestui sezon, kakiul și nuanțele de verde sunt o alegere ideală, așa că și-a început căutarea cu acest gând. A variat brandurile și a încorporat chiar și o piesă din garderoba bărbaților: o cămașă pepită. Ideea de bază a fost cea de layering, așa că a pus o cămașă bărbătească sub un pulover din tricot, o pereche de pantaloni crem tip culottes, o pereche de mocasini într-un verde crud și o căciuliță cu moț blănos!

Eu am vrut să îmi compun ținuta pornind de la o piesă de bază: în acest caz o rochie vaporoasă, de vară, cu mici inimioare. Deasupra ei am folosit un pulover și o haină în cel mai aprins roșu posibil! Doza sănătoasă de culoare a venit și de la accesorii: o geantă în dungi și o pereche de pantofi galbeni pai.

Oricare ar fi ideile care va îndeamnă să ieșiți la cumpărături weekendul acesta, nu va feriți de culori sau de siluetele supra-dimensionate. București Mall Vitan vă așteaptă cu o mulțime de piese interesante, trendy și perfecte pentru un sezon stylish.

Categorii Video