DaddyCool și Ana Novic plantează 10.000 de copaci pentru o Românie cu un aer mai curat!

El, fost jurnalist și actual blogger implicat în foarte multe proiecte de responsabilitate socială, ea creatoare de modă îndrăgostită de natură. Iar împreună cu fiica lor, Ingrid, în vârstă de 4 ani, au conceput un proiect ecologic ambițios, prin intermediul căruia vor să educe copiii din grădinițe, dar și din centre de plasament, care este circuitul plasticului în natură și de ce mediul înconjurător merită să aibă parte de toată dragostea noastră. Iar ca să întărească și mai tare ideea din spatele proiectului, pe data de 2 Noiembrie au organizat plantarea a 10.000 de copaci, alături de 300 de voluntari din toată țara, pentru a arăta oamenilor că schimbarea începe cu fiecare dintre noi și că lucrurile nu se vor schimba, dacă noi stăm cu mâinile în sân.

„Din dragostea noastră pentru natură a pornit proiectul #FeelGoodActGood. Ne-am dorit să ajungem la copii și să-i învățăm de ce e bine să colectăm selectiv, să reciclăm și să iubim natura. Pentru că lipsa noastră de empatie și de educație duce la aerul poluat, pe care tot noi îl respirăm. Pe data de 2 Noiembrie vom planta 10.000 de salcâmi în comuna Lipănești, județul Prahova, iar apoi începem turneul prin țară, în 6 orașe, în afară de capitală: Constanța, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara și Sibiu. Proiectul constă într-o serie de workshop-uri interactive din care fiica noastră de doar patru ani e parte activă, ceea ce e minunat de privit. Credem că din familie pornesc cele mai frumoase exemple și ne bucurăm să vedem cât de frumos îmbrățișează și ea misiunea de a educa, în speranța unui viitor mai bun. Avem alături în toată această aventură brandul Laboratoires Klorane, care ne-a înțeles misiunea și căruia îi mulțumim tare mult pentru sprijin. Credem că viitorul îl reprezintă copiii noștri, tocmai de aceea vrem să lăsăm ceva bun în urma noastră. Suntem #eroiiverzi ai zilelor viitoare și vrem să strângem alături de noi o gașcă mare, mare de tot.”

Plantarea va avea loc în parteneriat cu Asociația Se Poate, iar la eveniment vor participa adolescenți, părinți, copii, influenceri și persoane publice precum actrița Diana Sar sau cântăreața AMI, care au înțeles cât de important este să setăm un exemplu pozitiv oamenilor care ne urmăresc.

Echipa A List sprijină, de asemenea, inițiativa uneia dintre cele mai active familii din online și îi felicităm pentru curajul de a concepe proiecte care să reprezinte un reper pentru oamenii din jur. Pe lângă proiectul ecologic, DaddyCool e producătorul singurului VLOG 100% caritabil din România, prin intermediul căruia a ajutat peste 600 de copii cu donații de peste 30.000 de euro, iar pe data de 19 Decembrie organizează cel mai mare eveniment dedicat copiilor din centrele de plasament. Peste 1500 de copii sunt așteptați să primească o mulțime de cadouri din partea lui Moș Crăciun și să simtă, măcar pentru câteva ore, bucuria sărbătorilor de iarnă, la Circul Globus din București. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația TIBERIUS, condusă de Tiberiu Antipa, copil abandonat la naștere și crescut în centre de plasament.

Credit Foto: PictureThis

Categorii Lifestyle