Dacă eu pot alerga, tu poţi să mă susţii. Şi împreună dezvăţăm violenţa. La Semimaraton Sibiu!

on the alist
A.L.E.G. (Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen) strânge fonduri pentru prevenirea violenţei la Semimaratonul Sibiu de anul acesta, de pe 28 mai. „Dezvăţăm violenţa” este acea campanie care va aduce liceenilor sesiuni educative şi manuale care promovează alternative de relaţionare sănătoasă. Proiectul urmărește accesul adolescenților la educație pentru prevenirea violenţei în cuplu și pentru relații sănătoase bazate pe egalitate, prin ateliere educative realizate în unitățile de învățământ din Sibiu sau în alte medii cum ar fi centrele de plasament.
De sesiunile gratuite A.L.E.G. au beneficiat până acum mii de liceeni din toată ţara, tineri din centre de plasament, fete şi băieţi care au fost martori la violenţă în familiile lor. Pentru că a preveni este cea mai bună investiție, asociaţia A.L.E.G. a înscris cauza de strângere de fonduri în scopul prevenirii violenței la Semimaraton Sibiu 2016. Proiectul se numește „Dezvățăm Violența” și se adresează liceenilor din Sibiu. Puteți citi despre el aici. Vă invităm să vă alăturați cauzei noastre fie ca alergători, fie ca sponsori/susținători ai acestora: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.
Găsiți detalii despre eveniment și pe Facebook și fotografii din timpul implementării sesiunilor de prevenire în cinci licee din Sibiu.
sport