Cupele French Open, adăpostite în cufere Louis Vuitton cu tradiție

Sâmbăta trecută, chiar înainte de începerea finalei feminine la tenis, actorul Alexander Skarsgård a coborât treptele cu faimoasa Coupe Suzanne-Lenglen şi a depus-o pe terenul unde Simona Halep a luptat pentru titlu.

Legendara cupă a fost adăpostită în cufărul special Louis Vuitton, la fel ca şi Coupe des Mousquetaires care a fost depusă duminică de Nicole Kidman pe terenul unde s-a disputat meciul final masculin.

Acum peste 160 de ani, Louis Vuitton a început prin a crea cufere de călătorie revoluţionare şi, până în ziua de azi, continuă să realizeze în atelierul istoric de la Asnières cufere pe comandă specială. care protejează obiectele cele mai preţioase ale clienţilor săi.

Cele două cupe care au fost decernate în acest week-end la Rolland Garros sunt lucrate cu minuţiozitate de Maison Mellerio, cea mai veche casă de bijuterii din lume. stabilită pe Rue de la Paix în Paris. Asemena bijuterii aveau nevoie şi de nişte cutii la fel de luxoase, care să le protejeze peste ani.

Louis Vuitton şi artizanii săi sunt foarte mândri să realizeze cuferele pentru trofeele French Open, aceasta fiind deja o tradiţie pentru brandul francez care, de ani de zile, realizează cutiile speciale pentru FIFA World Cup Trophy, America’s Cup, Rugby World Cup şi America’s Cup Challenger’s Cup.