Cum te pot ajuta sucurile presate la rece dacă ții post

fructe

Perioada postului este propice şi pentru a încerca un program de detoxifiere, pentru un sistem digestiv sănătos, tonus ridicat, metabolism mai bun, piele care radiază şi chiar apetit scăzut. Cleanse-ul reprezintă consumul exclusiv de sucuri din fructe şi legume crude şi proaspete, ceaiuri de plante, apă şi supe de legume, pentru o scurtă perioadă de timp, de obicei între 1-7 zile.

Dacă te simți obosită și fără energie, îţi recomandăm să încerci un program de cleanse basic, ideal pentru începători.

Ai grijă să înlocuieşti alimentele pe care le consumai în mod normal cu substitute sănătoase ale lor, nu cu produse procesate din comerţ. Nuci şi semințe, cereale, fructe şi legume – acestea ar trebui să ocupe primul loc în meniul zilnic, fiind o sursă importantă de proteine și fibre.

Sucurile 100% raw, naturale şi nepasteurizate de la Cold Pressed Juicery conţin cantitatea de vitamine, minerale şi enzime necesare organismului pentru a funcţiona la capacitate maximă, chiar şi atunci când ţii post. Fiecare sticlă de 500 ml conţine aproximativ 1 kg de fructe şi legume proaspete, presate la rece, pe care ţi le putem livra zilnic. Doar alege-ţi combinaţia preferată de fructe şi legume!

Categorii Lifestyle