Cum te menții Superdry în sezonul rece

superdry-aw15-girl-wears-fuji-slim-double-zip-hood-embellished-fairisle-crew-and-jeggings

New brand in town! (Ştii ce înseamnă asta, da? O scuză pentru shopping!)

Născut în 2003, după o călătorie inspiraţională la Tokyo, brandul Superdry a fost creat de Julian Dunkerton şi James Holder din dorinţa de a crea haine cu o croială riguroasă, din materiale de o calitate excepţională.

Superdry şi-a câştigat rapid o poziţie de top în rândul brandurilor britanice de fashion & lifestyle cu un impact masiv la nivel global.

Lansat iniţial cu scopul de a acoperi o nişă neexploatată în zona vestimentaţiei masculine din materiale mai puţin uzuale, Superdry şi-a clădit rapid o reputaţie excelentă. Astfel, în 2005, compania s-a extins în zona womenswear, lansând prima colecţie pentru femei, şi îndreptându-şi atenţia către denim, tricotaje, rochii cu aer romantic, dar şi haine de iarnă cu croieli riguroase şi realizate din materiale inovatoare.

În 2010, în colecţiile feminine şi masculine au fost introduse parfumuri, ceasuri şi ochelari de soare, transformând Superdry într-un brand de lifestyle. În 2011, label-ul a bifat o colaborare cu Morgan Motor Company şi a deschis primul flagship store pe Regent Street.

Parteneriate cu David Beckham şi Idris Elba au deschis drumul către popularitatea sa în rândul vedetelor de la Hollywood, în prezent printre fani numărându-se staruri precum Bradley Cooper, Zac Efron, sau Justin Bieber.

În 2015, brand-ul s-a extins şi către zona hainelor de schi şi snowboard, câştigând astfel noi teritorii şi împingând graniţele inovaţiei.

Superdry are în prezent mai bine de 400 de magazine în peste 100 de ţări, iar primul magazin din România tocmai ce s-a deschis în cadrul Băneasa Shopping City, la erajul 1. Go check it out!

Foto: Superdry