Cum sună cea mai nouă piesă a Irinei Rimes – ”Ce se întâmplă, doctore?”

Irina Rimes lansează videoclipul „Ce se întâmpla, doctore?” , o piesă veselă în care dramele din dragoste sunt tratate cu ironie, dar, în același timp, cu sensibilitate și cu umor. Povestea de dragoste cântată de Irina Rimes este transpusă într-un videoclip jucăuș, iar look-ul de păpușă al artistei, ținutele ei romantice creează un univers unic, în stilul inconfundabil Irina Rimes.

Ce se întâmpla, doctore?” e o piesă veselă, un fel de caricatură a ceea ce scriu eu de obicei. Drama poate fi descrisă în multiple feluri, uneori se mai simte și așa, mai jucăuș, mai ridicol. Drama nu poate fi tristă tot timpul, așa cum nu sunt nici eu”, spune Irina Rimes.

irina rimes

Versurile spun o poveste plină de umor și de sensibilitate:

Asta este doar o piesă despre totul și nimic!

Despre totul și nimic, adică despre noi,

Despre cum eu merg în față și tu vrei doar înapoi.

 Suntem bine împreună atunci când suntem rău;

Asta nu e antiteză , este doar un adevăr.”

Universul Irinei Rimes este plin de vise, de călătorii prin Cosmos, de plimbări cu capul în nori, de o dorință de a evada spre o altă lume: „Eu va rog, opriți pământul / Vreau la prima să cobor!”

Versurile piesei „Ce se întâmplă, doctore?” au fost compuse de Irina Rimes, iar muzica – tot de Irina Rimes, împreună cu producătorul muzical Alex Cotoi.

Pe langa lansarea celui mai recent videoclip, irina Rimes mai vine cu încă o surpriză pentru fani. Artista va susține primul ei concert exclusiv online, în data de 2 octombrie.

Concertul ”COSMOS” va fi transmis pe platforma PROTVplus.ro și pe paginile de Facebook/Instagram ale PRO TV, Irina Rimes și Quantum Music, iar pe scenă vor urca, alături de Irina, Horia Brenciu, Andra, Inna, Alina Eremia, The Motans, Guess Who, Taxi, dar și fosta ei concurentă de la Vocea României, Dora Gaitanovici!

Emoționată și fericită, Irina  spune că „Toate piesele lansate și-au avut începuturile în sufletul meu, fiecare reprezentând o parte din mine, emoții și stări transpuse în versuri – iar scena este singurul loc unde te poți descarna si reîncarna, unde poți transmite către public ce simți cu adevărat. Până acum, fanii mei au ajuns la mine, lucru care m-a bucurat și m-a determinat să ajung eu la ei de data asta, indiferent de locul unde s-ar afla”

În timpul concertului, Irina a mai pregătit și alte surprize: va lansa două piese și le va pregăti fanilor care vor urmări concertul o surpriză pentru o a treia piesă. 

Categorii Lifestyle