Cum și-au petrecut vedetele noaptea dintre ani

vedete noaptea dintre ani

Un revelion atipic în noapte dintre ani, fără petreceri grandioase, doar cu câțiva prieteni alături. Fie că au zburat spre destinații exotice sau au petrecut acasă, cu băi de șampanie, vedetele au întâmpinat anul 2021 cu optimism și cu exuberanță moderată.

Rihanna

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna și-a petrecut revelionul acasă, în Barbados, țara ei natală, alături de iubitul ei, rapperul A$AP Rocky. Rezoluția de Anul Nou a  Rihannei a fost fost următoarea: Apply the pressure, după cu a scris pe Instagram.

Paris Hilton

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Moștenitoarea imperiului Hilton și antreprenoare de succes, Paris Hilton și-a petrecut Anul Nou tot în Caraibe, ca și Rihanna, alături de logdnicul ei, omul de afaceri Carter Rheum. Paris a petdceut căteva zile în peisajul idilic al Insulelor Virgine, pe un iaht.

Christina Aguilera

View this post on Instagram

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)


Cântăreața a sărbătorit venirea lui 2021 acasă, cu băi de șampanie scumpă.  Pe 18 decembrie, Christina Aguilera a schimbat și prefixul, iar la împlinirea celor 40 de ani, artista a menționat că apreciază înțelepciunea care vine odată cu vârsta.

Dua Lipa

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

După un an plin, încărcat de lansarea mai multor melodii de succes, Dua Lipa a ales Mexicul ca destinație de vacanță de Anul Nou. Artista a zburat în Mexic alături de iubitul ei, Anwar Hadid, și de fratele ei mai mic, care și-a sărbătorit aniversarea în această perioadă.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle