Cum și-au petrecut vedetele Crăciunul

Obișnuiți să bată țara în lung și în lat pentru concerte și spectacole, Crăciunul i-a găsit în acest an pe artiști acasă, împreună cu familia. Unii au gătit, alții și-au colindat fanii din sufragerie și au desfăcut împreună cadourile.

Pe Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad, Crăciunul l-a găsit în Bucovina, acasă la socri, unde s-a lăsat cu multă mâncare. „Am mâncat bine, și salată de boeuf și răcituri și pește. Vai ce bun a fost codul. Sarmale, cozonaci. Sărbători cu bine pentru toată lumea, mai ales cu zâmbete și să ne vedem cu bine în noul an!”. a spus actorul.

Elena Gheorghe a petrecut și ea Crăciunul în familie, alături de copiii săi. Artista este încântată de faptul că în acest an a petrecut mai mult timp cu cei mici, iar bradul de Crăciun a fost împodobit în urmă cu câteva săptămâni.

In emisiunea Vorbeste Lumea din 24 decembrie, in Ajun de Craciun Dana Savuica a dezvaluit planurile ei de a sarbatori Craciunul si Revelionul impreuna cu prietenii. Dana a recunoscut ca anul acesta, un an dificil pentru noi toti a facut-o sa mediteze la ceea ce isi doreste cu adevarat de la viata. Astfel, ea a declarat ca nu-si doreste de la Mos Craciun decat sa traiasca fiecare clipa, pretuind lucrurile simple si pentru ca s-a dovedit a fi in timp un calator profesionist. Asa ca, Dana isi petrece Craciunul in inima Deltei Dunarii, la resortul de 5 stele Lebada Luxury Resort&SPA, facand cura de detox, masaj, spa si plimbari cu barca incalzita pe canalele Deltei, relaxandu-se si reconectandu-se cu natura. De Revelion, Dana zboara  spre o destinatie calda, fascinata de misterele Egiptului antic dar si de desert, Marea Rosie si Muntele Sinai pe care doreste sa le descopere pentru prima oara in Sharm el Sheikh.

Categorii Lifestyle