Cum și-au decorat vedetele casele pentru Sărbătorile de iarnă

vedete sarbatori iarna

A început oficial sezonul sărbătorilor de iarnă, iar vedetele n-au mai avut răbdare și și-au decorat deja casele în spiritul Crăciunului. Iată cum arată brazii și decorațiunile de Crăciun ale vedetelor.

Jane Fonda

jane fonda brad

jane fonda brad

Actrița în vârstă de 82 ani își arată cu mândrie bradul de Crăciun, a caruit împodobire a durat două zile. Jane Fonda preferă stilul clasic, colorat, cu decorațiuni cu valoare sentimentală, mai vechi (undele chiar de 70 de ani) și mai noi, iar multe dintre ele sunt handmade, realizate împreună cu nepoții ei. ”Am facut bradul singură, a durat două zile. Am ascultat jazz în timp ce l-am împodobit”.

Mariah Carey

mariah carey

Mariah Carey este regina neîncoronată a Crăciunului. Cântăreața a postat o fotografie alături de make-up artistul ei, Kristofer Buckle, iar în fundal se poate vedea bradul de Crăciun.

Martha Stewart

martha stewart

Martha Stewart, regina lifestyle-ului american și-a împodobit bradul pe 20 noiembrie. Probabil și pentru a-si promova mai eficient brazii de Crăciun predecorați cu luminițe pe care îi vinde online. Iar pentru o recompensă dulce, Martha Stewart oferă și o rețetă de fursecuri de Crăciun cu fistic.

Gigi Hadid

gigi hadid

Modelul Gigi Hadid are anul acesta un motiv în plus să savureze Crăciunul, mai ales că e primul an în care petrece sărbătorile de iarnă ca mamă. Gigi Hadid a născut astă-toamnă o fetiță, iar în prezent, se bucură de noua ipostază alături de familia ei la ferma din Pennsylvania a mamei ei, Yolanda Hadid, locul în care și-a petrecut timpul de când a izbucnit pandemia.

Tan France

tan france

Tan France, vedeta din serialele Netflix Next In Fashion și Queer Eye, își decorează casa pentru Crăciun chiar de Halloween, o tradiție pe care o păstrează de 10 ani.

Categorii Lifestyle