Cum și-a serbat Beyonce ziua de naștere

beyonce

În plin turneu On The Run II, Beyonce și Jay Z au avut un mic moment de respiro, iar motivul a fost unul care a „răsunat“ pe toate canalele de socializare. Beyonce și-a sărbătorit ziua de naștere. 

Cântăreața a împlinit 36 de ani, iar prietenii apropiați, printre care și Naomi Campbell, Missy Eliott, dar și fanii, i-au făcut urări pe rețelele sociale. Cum și-a petrecut însă Beyonce ziua de naștere? Probabil ai văzut deja celebra fotografiile cu Jay-Z pozând-o cu telefonul pe Beyoncé, pe un iaht. Erau imagini chiar din toiul petrecerii, deoarece cuplul a ales „varianta romantică“ pentru a celebra momentul. 

Ieri, Beyonce a postat pe contul ei de Instagram și un mic bilanț al lucrurilor pe care le-a făcut anul acesta: „La 36 de ani, am devenit mama a trei copii. Am alăptat gemeni. Eu și soțul meu ne-am reînnoit jurămintele după 10 ani. Am revenit acasă pentru a participa la Coachella, după naștere. Apoi, eu și soțu meu am lansat albumul la care am lucrat împreună, Everithing Is Love. Sunt în turneu cu familia în jurul lumii, și ne place asta. Acest an a fost monumental pentru mine. Și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru toți oamenii din viața mea. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua mea. Voi continua să învăț din trecut, trăind în prezent, privind spre viitor. Vă iubesc!“

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle