Cum și-a schimbat Meghan Markle stilul și garderoba de când s-a mutat în Statele Unite

meghan markle stil

Meghan Markle (39 de ani) încă poartă titlul de ducesă de Sussex, dar, odată cu mutarea în Statele Unite, fosta actriță a revenit la stilul vestimentar lejer, caracteristic unei californience get-beget.

Ținutele conservatoare purtate de Meghan Markle în perioada petrecută în Marea Britanie, în preajma Familiei Regale, au fost date uitării, iar ducesa a îmbrățișat hainele cu aer relaxat și mai puțin pretențioase, în ton cu activitatea și locul în care trăiește acum –Santa Barbara-  alături de soțul ei, Prințul Harry și de fiul lor, Archie.

meghan markle stil

În aparițiile pe care le-a avut în lunile de când a revenit în California, Meghan Markle a schimbat rochiile și costumele conservatoare pe haine casual, dar nu mai puțin șic și care sunt realizate, în mare parte, de branduri care promovează sustenabilitatea și care sprijină diverse cauze sociale.

Iată ce haine a ales Ducesa Meghan Markle să poarte de când trăiește în California, statul ei natal.

La cea mai recentă apariție într-o conferință online dedicată femeilor-lider, Meghan a ales o rochie maxi a unui designer american- Hope For Flowers by Tracy Reese, care devenit imediat sold-out. Brandul folosește materiale obținute din surse sustenabile, promovează practici etice și este preferat și de alte personalități, precum Oprah Winfrey sau Michelle Obama. Meghan a accesorizat rochia cu cercei Cuyana Luna – bijuterii de aur realizate manual. Brandul este o afacere de familie și promovează același principiu al sustenabilității.

meghan markle tracy reese

La o întâlnire care a avut loc săptămâna trecută, Meghan a fost speaker în cadrul seminarului Teenger Therapy, în care a abordat subiectul sensibil al trollingului online, cu ocazia Zilei Internaționale a Sănătății Mentale. Meghan a ales tot o ținută casual, formată dintr-un tricou RBG, un pulover cu dungi J Crew și blugi Frame Le Garcon – uniforma oricărei califonience care se respectă.

Din confortul casei lor din Montecito, Santa Barbara, Meghan Markle și Prințul Harry au avut o întâlnire virtuală cu Malala Yousafzai, o cunoscută militantă pentru drepturile femeilor și fostă victimă ororilor talibanilor. Cu ocazia întâlnirii, Meghan a purtat un body din cașmir Tuxe Renegade și pantaloni crem. Aceasta nu e prima dată când Meghan poartă brandul Tuxe – o companie fondată integral de femei. Meghan a purtat în numeroase rânduri hainele brandului în timp ce locuia la Londra. Brandul este unul eco și își redirecționează adesea fondurile către cauze care apără drepturile femeilor.

Meghan markle tuxe renegade

La sfârșitul lunii septembrie, Meghan Markle a luat parte la un summit virtual, pentru care a îmbrăcat o cămașă clasică, în dungi, marca londoneză With Nothing Underneath. Brandul este tot o afacere de familie, care realizează haine din bumbac 100%, iar ducesa a avut o colaborare cu aceștia când a creat colecția Smart Works, o linie accesibilă de haine create special pentru femeile care nu-și permit ținute office.

meghan markle nothing underneath

Ducesa de Sussex este o împătimită a accesoriilor și poartă în permanență trei bijuterii – o brățară de aur Monica Vinader, o brățară de aur Cartier și ceasul Cartier Tank Française. Cu ocazia întâlnirii ei cu activista feministă Gloria Steinem, Meghan a purtat o brățară Maiden Nation ”Linked Not Ranked”, în valoare de 48 de dolari, iar toate veniturile obținute în urma vânzării bijuteriei au mers către organizația Feminist.com.

meghan markle bijuterii

Foto: Hepta, Instagram