Cum și-a sărbătorit Jennifer Lopez ziua de naștere

jennifer lopez

Nu e o noutate că Jennifer Lopez e foarte în formă, așa a fost dintotdeauna – dovadă stau mai toate imaginile pe care le găsim cu ea pe Internet, dar și cea mai recentă fotografie pe care cântăreața a publicat-o pe rețelele sociale de ziua ei.

Pe 24 iulie, JLo a împlinit 49 de ani, iar ieri a postat o imagine pe Instagram care o surprindea alături de prieteni, de cei doi gemeni Emme și Maximilian, de iubitul ei, Alex Rodriguez, dar și de fiicele acestuia –  Ella și Natasha – în mijlocul unei petreceri pe plajă din Bahamas.

Current birthday situation… yup

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Înainte ca Jennifer Lopez să publice această fotografie, Alex Rodriguez i-a dedicat o postare aniversară în care i-a lăsat un mesaj emoționant. „Când eram copii, zilele de naștere erau despre cadourile pe care ni le doream. Pantofi de dans, poate un nou CD (da, sunt bătrân). Văd în primul rând cum s-a schimbat asta pentru Jennifer, și cum a găsit bucuria în a împărtăși cu ceilalți. Pentru cineva care s-a dedicat oferind tot ce are în toate cele 365 de zile ale anului – copiilor noștri, familiilor noastre, lumii – sper ca azi să-ți oferim și noi toată bucuria pe care o meriți. Te iubesc mult Macha 13.“

Cum se menține cântăreața în formă?

Când nu e în L.A. și nu se antrenează cu Tracy Anderson, Jennifer Lopez urmează o rutină de antrenament cât se poate de simplă – antrenamente cu greutăți, de forță, Pilates, curse cu bicileta. În plus, pentru a face mai distractive sesiunile de workout, JLo preferă să exerseze în sala de fitness cot la cot cu Alex Rodriguez.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle