Cum și-a recăpătat Kate Hudson silueta după nașterea celui de-al treilea copil

kate hudson

Actrița Kate Hudson, în vârstă de 41 de ani, a povestit despre cât de greu i-a fost să-și recapete silueta după nașterea celui de-al treilea copil și detaliază programul de fitness și de alimentație pe care l-a urmat.

Kate Hudson este fiica lui Goldie Hawn și o actriță apreciată la Hollywood, nominalizată la Oscar și deținătoarea unui trofeu Globul de Aur. În plus, Kate este și fondatoarea unui brand de articole de sport, Fabletics, fapt ce a motivat-o cu atât mai mult să-și păstreze o siluetă fit, chiar și după nașterea celui de-al treilea copil. Actrița povestește că i-a fost mult mai greu să revină la silueta inițială dupa cea de-a treia naștere și că a avut nevoie de mai mult timp și de mai mult efort pentru a scăpa de kilogramele acumulate. Kate Hudson spune că i-au fost necesare 12 luni să se declare mulțumită de forma corpului ei, spre deosebire de 6 luni, câte i-au trebuit să reintre în formă după primii doi copii.

View this post on Instagram

Oh how I worship you ☀️ #SundaySunshine #BikiniWeatherInSoCal 👙

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Spre deosebire de primele două nașteri, după cea de-a treia nu prea am mai avut timp să fac sport, a fost nevoie de un alt fel de disciplină”, a povestit Kate Hudson. Astfel, actrița a apelat la o nouă tactică. Cu mai puțin timp dedicat sportului, Kate Hudson s-a concentrat mai mult pe regimul alimentar și a ales unul restrictiv, care să accelereze procesul de slăbire. Actrița a apelat la programul de slăbire Weight Watchers, prin care a îmbinat o alimentație echilibrată cu sportul. Astfel, Kate Hudson a avut câte trei-patru sesiuni de fitness pe săptămână, pe care le-a alternat cu programul de sport de acasă și cu sesiuni de spinning, dans la bară și Pilates, cel din urma fiind programul ei preferat de sport. ”Mă simt cel mai bine când fac Pilates, mă simt puternică și îmi place că am căpătat flexibilitate și că mi-am modelat corpul”, povestea Kate Hudson într-un interviu acordat publicației Women’s Health. ”Mă simt bine, energizată și puternică, mă simt din nou eu însămi”, a adăugat Kate Hudson vizavi de noua ei rutină de întreținere fizică.

kate hudson

Kate Hudson a împărtășit cu publicul și felul în care își împarte timpul între familie și carieră și recunoaște că nu-i este deloc ușor să facă față cu brio tuturor provocărilor și că parentingul nu e cel mai ușor lucru de pe lume. ”Fac greșeli tot timpul. Poate că uneori țip prea mult la copii, poate că am mai scăpat câte o înjurătură de față cu ei și poate că am ratat momente importante din viața lor din cauză că eram plecată. Dar, în același timp, sunt și zile în care mă simt o supermamă, gătesc, fac curat, ajut copiii la lecții, schimb scutece și fac sport. Ceea ce pot să spun că am învățat și că încă mai învăț e că fac tot posibilul să reușesc ceea ce-mi propun”, adaugă actrița.

Kate Hudson are trei copii cu trei bărbați diferiți: Ryder Russel, în vârstă de 16 ani, al cărui tată este rockerul Chris Robinson, cu care Kate a fost căsătorită timp de șapte ani, Bingham Hawn Bellamy, 8 ani, al cărui tată este Matthew Bellamy, liderul trupei Muse, și Rani Rose Hudson Fujikawa, în vârstă de un an și jumătate, al cărui tată este muzicianul Danny Fujikawa.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle