Cum și-a găsit Sandra Bullock dragostea adevărată după un divorț devastator

sandra bullock relații divorț

După un mariaj de cinci ani, a cărui finalitate aproape că a dărâmat-o, Sandra Bullock și-a găsit bărbatul visurilor, în persoana fotografului Bryan Randall. 

Sandra Bullock (54 de ani) este una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood, aclamată și laureată cu premiul Oscar, apreciată pentru simțul umorului și firea ei solară. În ciuda tuturor acestor calități, viața ei amoroasă nu stat mereu sub cele mai bune auspicii. Sandra Bullock a fost mereu exemplul clar al săracei fete bogate – mult succes în viața profesională și mai deloc în dragoste. A avut numeroase relații, mai mult sau mai puțin serioase cu artiști – actori cu care a fost colegă de platou, muzicieni sau personalități tv. N-a vorbit niciodată despre partenerii ei și a jucat întotdeauna cartea discreției. Totuși, n-a putut trece niciodată neobservată, deoarece a stat întotdeuna la brațul unor bărbați frumoși, celebri și bogați.

sandra bullock relații divorț

După mai multe relații eșuate de-a lungul anilor, Sandra Bullock a crezut că și-a găsit dragostea adevărată în persoana lui Jesse James, o vedetă de reality-show, pasionată de motoare. Cei doi s-au căsătorit în 2005. Până în 2010, căsnicia a decurs normal, dar au început să curgă suspiciuni susținute mai apoi de declarații ale unor femei care susțineau că au avut relații cu Jesse James. Afirmațiile au venit ca un tsunami peste Sandra Bullock, care se pare că nu avea nici cea mai vagă idee despre preocupările extraconjugale ale soțului ei. Devastată de veștile legate de mariajul ei, pe care îl credea perfect, actrița și-a anulat toate aparițiile publice, iar soțul necredincios a încercat sa nege, fără prea mare convingere, acuzațiile de infidelitate. S-a internat într-o clinică de dezalcoolizare cu speranța că acest pas va acorda o nouă șansă mariajului cu Sandra, dar eforturile lui au fost tardive. Sandra Bullock a înaintat actele de divorț în aprilie 2010. Chiar înainte să oficializeze despărțirea de Jesse James, Sandra a câștigat primul ei Oscar pentru The Blind Side și era proaspăta mamă a fiului ei adoptat, Louis, dar infidelitatea lui James a umbrit aceste evenimente fericite din viața actriței.

sandra bullock relații divorț

Sandra Bullock și actualul ei partener, Bryan Randall

Fast forward în 2015, actrița este văzută alături de un bărbat chipeș, în persoana lui Bryan Randall, un fost model devenit fotograf, despre care vedeta a spus că e bărbatul visurilor ei – Un bărbat pe care să-l pot admira și de care să fiu mândră. Și, chiar și la patru ani de la prima întâlnire, cei doi par îndrăgostiți ca-n prima zi. Bryan Randall se comportă ca un tată pentru cei doi copii ai actriței (între timp, Sandra a mai adoptat o fetiță de culoare, Laila, acum în vârstă de șapte ani). Și Randall, la rândul lui, are o fiică adultă. Se pare cei doi s-au cunoscut în 2003, la aniversarea fiului Sandrei, Loius, când Bryan a fost anagajat să-i facă fotografii sărbătoritului.

sandra bullock relații divorț

Sandra Bullock și Bryan Randall

Cuplul format din Bryan și Sandra își duce traiul între cele cinci case ale actriței – Beverly Hills, New Orleans, Georgia, New York și o cabană în Wyoming.

Când nu are vreun film de promovat, vedeta are o viață discreta și preferă să stea acasă cu Bryan și cu copiii. Bryan nu este numai partenerul ei, ci și cel mai bun prieten, spun apropiații despre cei doi. Chiar dacă Sandra nu are planuri de căsătorie încă, se pare că și-a găsit cu adevărat fericirea în persoana lui Randall, dupa decepția numită Jessie James.

Din istoricul amoros al Sandrei Bullock mai fac parte actorul Tate Donovan, Matthew McConaughey sau Ryan Gosling, toți foști colegi de filmare în diverse producții de succes.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle