Cum și-a aniversat Tina Turner împlinirea a 80 de ani

tina turner

Celebra cântăreață a devenit pe 26 noiembrie octogenară, iar cu această ocazie artista și-a urat singură ”La mulți ani” pe Twitter.

”Da, am împlinit 80 de ani. Cum credeam că voi fi la 80? Nu în acest fel. Adică? Ei bine, arăt minunat, mă simt bine, am învins mai multe boli. Deci e ca și cum am primit încă o șansă la viață. Sunt o femeie fericită de 80 de ani.”

Tina Turner a suferit un atac cerebral în 2013 și a fost diagnosticată cu cancer la stomac în 2016, momente despre care artista a vorbit în cartea ei de memorii, ”My Love Story”.

tina turner

În plus, după ce a învins aceste boli, Tina Turner s-a îmbolnăvit de rinichi și s-a operat de două ori, în 2016 și în 2017, pentru a înlătura o tumoare canceroasă de pe colon și pentru un transplant de rinichi, organ primit de la soțul ei, Erwin Bach.

Știu că aventura mea medicală e departe de a se fi sfârșit”, a scris Tina Turner în cartea sa. ”Dar sunt încă aici. Mă uit în urmă și înțeleg că am avut o karma specială. Răul s-a transformat în bine. Fericirea s-a născut din durere. Și n-am fost niciodată mai fericita cum sunt azi”. Cântăreața s-a retras din viața artistică de 10 ani și și-a motivat decizia prin faptul că se săturase să mai cânte și să-i distreze pe ceilalți, pentru că facuse numai acest lucru toată viața.

Tina Turner locuiește din 1995 în Elveția, alături de soțul ei.

Categorii Lifestyle