Cum se înțeleg, de fapt, Kendall și Kylie Jenner

Surorile Jenner sunt mereu în atenția noastră, chit că ne place de ele sau nu. Mie, personal, nu mi se întâmplă să treacă o zi fără să dau de vreun articol care să relateze cu o aparentă uimire ce lucruri au mai afirmat Kendall sau Kylie.

Iar într-un episod al noului ei reality show (pentru că orice membru al clanului Kardashian-Jenner trebuie să își spele rufele în public și să se expună cât mai mult), Life of Kylie, mezina familiei Kardashian a spus că ea și Kendall nu ar fi prietene dacă nu ar fi surori, deoarece nu au opinii similare și fac lucrurile în moduri diferite.

Cu această afirmație, Kylie a ruinat imaginea de sister goals pe care mulți dintre fanii ei o aveau despre ea și Kendall, însă totul poate fi pus și pe seama presiunii de a te afla în fața camerelor de filmat de la o vârstă fragedă, dar și a faptului că, de obicei, surorile chiar nu se înțeleg până la o anumită vârstă. Însă, ca în orice relație de surori, Kendall și Kylie se sprijină reciproc când situațiile devin complicate și își împart chiar și articolele de îmbrăcăminte sau de lenjerie intimă.

Așa că, dacă vă plac surorile Jenner, stați cu ochii pe ele, deoarece nu se știe niciodată ce altceva vor mai dezvălui. Iar dacă nu le simpatizați foarte mult, ei bine, tot veți auzi de ele… 😀

Text de Emilia Mocanu. Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle