VIDEO – In The Sport Light – Cum să-ți antrenezi tot corpul în doar 20 minute

Deși vremea bună ține cu noi, potrivit calendarului vara a trecut, așa că am început să ne reobișuim cu ideea antrenamentelor indoor.

E adevărat, revenirea în sala de antrenament, după o perioadă în care am făcut mișcare doar pe plajă și am încercat sporturi extreme poate să fie grea, sau – de ce să nu recunoaștem? – plictisitoare.
Pentru că aveam nevoie de un challenge nou, ne-am propus ca toamna aceasta să încercăm metode de antrenament mai puțin tradiționale. N-am stat mult pe gânduri și am început să facem research. Prima oprire: Fit Express.
Antrenamentul de azi durează numai 20 de minute, dar lucrează toate grupele musculare și este extrem de solicitant. Secretul acestui tip de antrenament stă în costumul special pe care trebuie să-l porți și în aparatul Xbody, la care ești conectat. Practic, este un concept de antrenament bazat pe electrostimularea musculară; de aici si eficiența de care v-am pomenit mai devreme.
La o primă vedere ai spune că acest costum e desprins din filmele SF, dar Matei, antrenorul nostru de azi, a avut grijă să ne explice cum funcționează și să ne arate exerciții aparent simple, dar foarte, foarte solicitante. Trebuie să știți că acest tip de antrenament se face numai cu un antrenor personal, care are o pregătire specială în acest domeniu. Și pentru că „viața bate filmul (SF)”, după cele 20 de minute ne-am simțit ca după 3 ore de antrenament intens la sala de fitness.
Știm că este greu de crezut, dar odată ajunși pe „mâna” lui Matei, o să vă convingeți.
Ca să vă faceți curaj, urmăriți antrenamentul nostru și nu uitați: sport is fun!
Pe luni!

Categorii Lifestyle

Categorii Video