Cum să strălucești în fiecare zi din decembrie?

Când vine vorba despre petreceri, strălucirea pare a fi cuvântul care dă tonul. O întâlnim în îmbrăcămintea pe care o purtăm, o întâlnim și în coafuri. O găsim și în machiaj, care devine astfel sofisticat, atrăgător. Însă pericolul de a transforma un machiaj de acest fel într-un adevărat dezastru este cât de poate de serios. Tocmai de aceea, dacă alegi strălucirea pentru petrecerile din această perioadă, ține cont de următoarele sfaturi:

Contrastează matul cu strălucitorul

Dacă îți plac în egală măsură rujul mat și cel strălucitor, vestea bună este că le poți alege pe amândouă. Motivul este cât se poate de simplu: volumul buzelor. Îl poți obține cu un luciu aplicat exact pe mijlocul lor. Dacă alegi să dai strălucire obrajilor, pleoapelor și buzelor, zona T este cheia pentru ca lucrurile să rămână perfecte. Aceasta trebuie să fie mată. Prin urmare, aplică iluminator pe punctele cele mai înalte ale obrajilor, dă strălucire apoi pleoapelor și buzelor. La final însă nu uita să aplici pudră translucidă pe nas, frunte și obraji. (Produsele perfecte le găsești mai jos, în galerie.)

Hidratare strălucitoare

Pentru un plus de strălucire, amestecă un serum cu efect de luminozitate cu fondul de ten, iar sub ochi pune anticearcăn. Definește apoi structura osoasă cu un blush sub formă de cremă, aplicându-l pe zonele cele mai înalte ale obrajilor până spre tâmple. La final, adaugă pe pomeți serum. Lucrul ăsta îi va conferi un plus de strălucire. Pentru a scoate în evidență privirea, aplică pe pleoapa de sus un fard auriu iar pe gene mascara. Totul va părea simplu, însă va radia. (Produsele perfecte le găsești mai jos, în galerie.)

Smokey eyes cu aspect metalic

Începe prin a aplica pe pleoapa de sus un albastru intens cu o perie puțin umedă. Adaugă apoi un strat uscat de fard mergând spre colțul exterior și urcând ușor spre sprâncene. Cu o nuanță mai închisă trasează o linie de-a lungul pleoapei inferioare. Totul va capăta un aspect metalic strălucitor prin aplicarea pe pleoapa de sus a unui amestec de fard argintiu și albastru deschis dar și a unui strop de argintiu în colțul interior.

Privirea îndrăzneață va veni din mascara. Iluminatorul lichid pe obraji și un balsam ori luciu pe buze vor definitiva machiajul. (Produsele perfecte le găsești mai jos, în galerie.)

SHOP THE STORY:

Foto: hepta.ro