Cum să prepari o cină savuroasă și rapidă din trei feluri

O cină savuroasă și rapidă, gata în mai puțin de oră, formată din trei feluri, cu produse de la Lidl. 

Pot spune cu mâna pe inimă ca sunt o adevărată foodie. Pentru mine, fiecare fel de mâncare trebuie să fie savuros și aspectuos, iar ora mesei e ca un ritual pentru mine. Savurez mâncarea și îmi rezerv timpul necesar pentru masă, fie că e vorba de mic dejun, prânz sau cină.

Totuși, la cină, am la dispoziție cel mai mult timp de gătit și atunci îmi las imaginația să zboare în bucătărie. De regulă, nu sunt adepta preparatelor complicate, prefer mâncărurile echilibrate, rapide și gustoase. De aceea, sunt client fidel al magazinelor Lidl pentru că îmi oferă de fiecare dată tot ce am nevoie pentru pregatirea meselor mele, iar gama de produse Deluxe îmi transformă mesele în momente de sărbătoare.

lidl deluxe

De această dată, am ales să prepar pentru prima dată în fața camerei de filmat o cină completă, formată din aperitiv, fel principal și desert – toate gata în mai puțin de o oră.

Am mers la Lidl, iar lista de cumpărături a fost dominată de produsele din gama Deluxe, care m-a inspirat să pregătesc un meniu complet format din: aperitiv – tartine pastry puff cups cu pastă de anghinare și creveți, pe un pat de salată de ridichi și valeriană – felul principal format din somon în crustă de ierburi provensale cu sparanghel verde și orez basmati, completat de un sos de whiskey- iar la desert, o prăjitură stracciatella cu vișine, pe care doar am scos-o din cutie cu 30 de minute înainte de servire.

lidl deluxe

Prepararea cinei mele complete cu produse de la Lidl, din gama Deluxe, a decurs ca la carte, în timp record, iar la sfârșit, am savurat alături de colegii mei mâncarea gătită de mine și i-am convins că mă pot descurca în bucătărie și sper să mai urmeze și alte mese savuroase în echipa noastră.

Categorii Lifestyle

Categorii Video