Cum să obții un machiaj în tendințe cu Bourjois Ultra Black

liner_ultra_black-re

Tendințele de machiaj din sezonul toamnă-iarnă pun în lumina reflectoarelor negrul intens și machiajul îndrăzneț în culori puternice, dar şi luminoase! Mereu cu un pas înainte, Bourjois lansează o nouă colecție Ultra Black ce cuprinde trei produse noi care oferă machiajului un rezultat profesional.

Mai mult negru cu Mascara Volume Reveal Ultra Black  

Mascara Volume Reveal Ultra Black are o formulă intens pigmentată și include o perie care va amplifica fiecare geană în parte, dar și o oglindă cu zoom X3 pentru a defini toate genele. Rezultatul este unul pe măsura așteptărilor, volum senzațional și o privire intensă. Apreciată de femeile din întreaga lume, încă de la lansare, mascara Volume Reveal este disponibilă acum în versiunea Ultra Black creată pentru a dezvălui si mai mult puterile de seducție ale femeilor.

Oglinda de mărire panoramică cu zoom X3 și peria inovatoare asigură o acoperire și un volum de invidiat fiecărei gene în parte! Împreună cu formula ce include pigmenți intenși de culoare, Bourjois promite: volum fiecărei gene, de la rădăcină până la vârf, dar și o rezistență de lungă durată, de până la 24 de ore. În plus, ambalajul este unul elegant, practic și ingenios, astfel încât să poți ține cu ușurință într-o mână oglinda, iar în cealaltă aplicatorul. Noua mascara Volume Reveal este testată oftalmologic  și este potrivită și celor care poartă lentile de contact.

Ultra Black Slim Felt-Tip Eyeliner – Privire îndrăzneață și cuceritoare!

Femeile pariziene adoră look-urile îndrăznețe și machiajele realizate cu negru intens! Bourjois, aliatul perfect pentru un machiaj impecabil, creează noul eyeliner Ultra Black Slim care oferă un plus de intensitate privirii tale! Cu o formulă bogată și delicată și un vârf subțire pentru o precizie înaltă, eyeliner-ul Ultra Black asigură un rezultat profesional care durează până la 24 de ore. Conturează-ți privirea trasând o linie subțire așezată la baza genelor pentru a evidenția forma ochilor sau aplică eyeliner-ul printr-o linie mai groasă pentru a obține un look rock chic. Indiferent cum alegi să îl aplici, îndrăznește mai mult și întruchipează femeia pariziană pe care o invidiezi! Noul eyeliner Ultra Black Slim este testat oftalmologic.

Brow Duo Sculpt –  Pasul final pentru un machiaj Ultra Black: conturarea sprâncenelor pentru un plus de luminozitate!

Detaliile sunt cele care fac întoteauna diferența și totodată, sunt cele care reprezintă arma ce conferă femeilor pariziene eleganța caracteristică. Brow Duo Sculpt este un creion 2 în 1 pentru conturul și evidențierea sprâncenelor care se aplică într-un singur pas simplu. Acesta cuprinde două capete de culori diferite, unul pentru a contura sprâncenele, iar altul pentru a oferi luminozitate ochilor. Brow Duo Sculpt este disponibil în trei nuanțe ideale pentru păr blond, șaten sau brunet și are o rezistență de până la 10 ore datorită formulei cremoase care nu conține uleiuri. Capătul deschis la culoare poate fi aplicat direct cu degetul în zona arcuită a sprâncenelor sau în interiorul pleoapei pentru un plus de luminozitate şi chiar pentru acoperirea imperfecțiunilor. Atenția este atrasă asupra ochilor care vor avea un aspect fresh și luminos! Creionul Brow Duo Sculpt este testat dermatologic și oftalmologic.

Prețuri recomandate: Volume Reveal Mascara  22 Ultra Black – 7.5 ml: 61 lei, Felt Tip Eyeliner Eyeliner Slim 17 ultra Black – 0,8 ml: 54,50 lei, Brow duo sculpt (3 nuanțe noi: 21 blond, 22 chesnut, 23 brown) – 29,20 lei.