Cum să îţi păstrezi părul sănătos şi strălucitor vara aceasta

Ştii pozele acelea de pe Pinterest în care protagonistele afişează o podoabă capilară bogată, care curge ondulat peste umeri sau răsare de sub o pălărie cu boruri largi, nu-i aşa? Pozele acelea care fac să te cuprindă disperarea când compari imaginea de pe ecranul telefonului  şi felul în care arată părul tău. Uscat, degradat, cu vârfuri despicate. Probabil, te gândeşti că norocoasele recurg la tot felul de tratamente capilare. Secretul este însă altul. Urmează paşii de mai jos şi te asigur că sunt cea mai bună soluţie ca să îţi păstrezi părul sănătos şi strălucitor vara aceasta.

Schimbă-ţi placa de păr.

Styler Platinium,ghd

Placa de păr rămâne duşmanul numărul 1 al părului. De aceea, te sfătuiesc să înlocuieşti clasicul device de îndreptare al şuviţelor cu un styler de la ghd. Obţii rezultate remarcabile, fără să fie nevoie să faci vreun compromis pentru sănătatea fibrei capilare. Cu ghd platinium de exemplu poţi coafa părul la temperatura optimă de 180 C, aceasta fiind conform studiilor temperatura ideală ce reduce ruperea părului cu peste 50 %. În plus, 6 senzori inteligenţi amplasaţi în locuri cheie oferă o temperatură constantă de-a lungul plăcilor, garantând rezultate optime chiar de la prima trecere a stylerului prin păr. Fiind uşor de folosit şi pentru că tu deţii mereu controlul datorită sistemului de încorporare al plăcilor, poţi crea stylingul pe care ţi-l doreşti fără efort.

Hidratare la maxim

Tratament Moroccanoil, Moroccanoil

Produsele Moroccanoil nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt deja faimoase în lume pentru îngrijirea avansată pe care o oferă părului. În ritualul tău de haircare, include obligatoriu şi Tratamentul Moroccanoil. Este uimitor cât de repede revitalizează părul subţire, blond sau deteriorat de diverse tratamente chimice (vopsiri repetate) sau factori de mediu (soare, clor din piscina). Are o formulă fără alcool şi este absorbit rapid fie că îl aplici pe părul umed sau uscat. Este atât de iubit pentru că nu încarcă părul, ci ii conferă luciu şi îl face să se descurce mai uşor.

Protecţie solară garantată

Ulei de păr Sun Oil, System Professional

Soarele, vântul, apa sărată aspresc textura părului. Redă-i aspectul mătăsos apelând la un ulei de păr, aşa cum e Sun Oil de la System Professional, care catifelează şi hidratează podoaba capilară protejând-o în acelaşi timp împotriva razelor ultraviolete.

Sun Oil conţine filtru UV ce absorbe radiaţiile, ulei de avocado ce hidratează şi protejează, şi polimeri cu rol de reparare. Poate fi folosit atât înainte, cât şi după expunerea la soare, şi îl poţi aplica pe păr uscat sau umed. Sfatul expertului: Amestecă 4-5 picături de ulei cu balsamul şi vei remarca o diferenţă uriaşă.