Cum să îți menții unghiile sănătoase și în tendințe

Mâinile frumoase sunt întotodeauna admirate, iar unghiile sunt cele care fără doar și poate atrag instant privirile. Unele dintre noi preferă să aibă un timp de relaxare acasă, în care să ne facem manichiura și să ne răsfățăm. Și pentru că ne place ca unghiile noastre să fie mereu în tendințe, ne schimbăm deseori culoarea lacului de unghii în funcție de îmbrăcăminte sau de stare. Nu toate unghiile sunt la fel de puternice, iar pentru a face față acestor schimbări trebuie să le menținem sănătoase prin diverse trucuri. Mai jos sunt două produse pe care unghiile tale cu siguranță le va adora în acest sezon.

Ser pentru îngrijirea unghiilor Moisture Rehab, Sally Hansen

Iubim unghiile lungi și frumoase, iar deseori ne mândrim în fața prietenelor cu o manichiură impecabilă. Dar pentru a ajunge la unghiile mult visate, trebuie să le întreținem și să avem grijă de sănătatea lor. De aceea, din trusa de manichiură nu ar trebui să ne lipsească serul pentru hidratarea și întinerirea unghiilor de la Sally Hansen. Interesant este că vom observa efectul acestui ser aproape imediat, unghiile noastre devenind mai hidratrate și cu un aspect mai sănătos. Formula concentrată de orhidee neagră, acai și extract de alge sunt cele care ajută în procesul de hidratare și întinerire a unghiilor. După ce serul se usucă, unghiile mult mai puternice sunt pregătite pentru manichiura preferată.

preț: 34. 8 lei

Lac de unghii Perfect Stay Gel Color, Astor

Dacă acum ceva timp erau în vogă unghiile cu gel, anul acesta tendințele mizează pe look-ul cât mai natural. Astfel, trebuie să avem în vedere o manichiură cât mai simplă, dar care să dureze și să ne definească personalitatea. Cum ar fi să putem obține acasă o manichiură asemenea celei de la salon? Ei bine, se poate. Cei de la Astor, și-au extins gama cu nuanțe noi, irezistibile, care te ajută să obții o manichiură 3D cu finisare de gel. Lacul de unghii Perfect Stay Gel Color are o formulă specială pentru o manichiură pe care o poți face foarte simplu acasă, fără a avea nevoie de lumină specială LED/UV, ci doar de cea naturală. Ah, să nu uităm de vitamina E din compoziție care face unghia să fie mai puternică și sănătoasă. Și pentru că ne place să fim în trend, mai jos sunt 4 dintre nuanțele care pe mine m-au cucerit. Care e preferata ta?

Foto: hepta.ro, brands

Citește și:

Cele mai frumoase culori de sezon pentru unghii