Cum să fii frumoasă de Sărbători

diane_von_furstenberg_hepta_679370

Pentru că luna Sărbătorilor și a petrecerilor a început, îți propun să trecem în revistă câteva dintre cele mai importante dar, în același timp, mai simple și la îndemână sfaturi de care ar trebui să ții cont dacă vrei să nu treci neobservată.

Sărbătorile cer un make-up pe măsură

Dacă pentru întâlnirile din familie lucrurile se simplifică, atunci când vine vorba de petreceri, imaginația este cea care face diferența. Lasă trendurile, trăiește momentul!

Cocktailurile cer măsuri suplimentare

Alcoolul deshidratează, lăsându-ți pielea uscată, lipsită de strălucire. Prin urmare, o simplă cremă hidratantă nu este suficientă pentru a masca sau înlătura o astfel de problemă. Recomandare: folosește măști faciale cu efect de revigorare care să conțină alfa hidroxi acizi (AHA). Acestea vor hidrata pielea, distrugând în același timp celulele moarte. Pielea se va regenera, fermitatea va fi redobândită.

Ochii obosiți

Un simplu masaj, dar și aplicarea cu atenție a blush-ului, pot diminua urmările petrecerilor pline cu fum de țigară și ore nedormite. Evită să aplici blush-ul prea sus pe obraz, ochii tăi vor părea mai obosiți. Aplică în schimb o mască relaxantă pentru ochi care va elimina cearcănele și inesteticele pungi de sub ei, netezind în același timp ridurile fine. Nu uita să masezi blând ochii pornind din colțul interior, urcând spre sprânceană, mergând apoi ușor spre colțul exterior al ochiului.

Stomac plat

Mai mult ca niciodată, în perioada Sărbătorilor un abdomen mai puțin plat poate reprezenta o adevărată problemă. O poți rezolva cu ajutorul capsulelor de mentă și a sucului de aloe vera. Dar și limitând consumul de zahăr rafinat și a produselor care balonează – lactate, legume crude, condimente mult prea picante, băuturi acidulate, alimente bogate în sare.

Ai grijă de pielea ta

Un serum pentru față te va scuti de povara ridurilor fine, a petelor și a porilor măriți, o mască facială îți va relaxa și hrăni tenul cu efecte vizibile. Iar o vizită la salon îți va ușura munca.

Alege o coafură care să nu fie o corvoadă

Petrecerile de Sărbători vor însemna multă mișcare, agitație. Prin urmare, o coafură care nu îți oferă lejeritate nu este cea mai bună soluție. La fel cum una complet nouă nu va fi cea mai inspirată idee. Un păr mult mai scurt decât ai intentionat să ai, o nuanță care nu a ieșit așa cum ți-ai dorit îți pot da peste cap plăcerea momentului și planurile.

Din timp

Nu lăsa totul pe ultimul moment! Produsele de îngrijire au nevoie de timp pentru a-și face efectul. Dacă vrei să apelezi la tratamente cosmetice care presupun o anumită perioadă pentru a-și face efectele sau pentru revenirea pielii la un aspect demn de arătat în lume, ai grijă cum îți aranjezi agenda! Dacă nu ți le-ai programat din timp, amână-le pentru perioada de după Sărbători, optând acum pentru proceduri ceva mai blânde.

Fii realistă în alegerea obiectivelor beauty pe care vrei să le atingi

Și mai ales, nu uita faptul că o vizită la salonul de frumusețe poate scuti multe ore de efort personal.

Alege să petreci Sărbătorile cu persoane dragi

Și nu doar atât. Ci și în locuri care să îți placă. Starea de confort interior se va vedea chiar pe chipul tău. Adesea, cea mai importantă soluție este cea mai simplă.

SHOP THE STORY

Foto: hepta.ro