Cum să arăți bine la plajă: Slăbire rapidă prin coolsculpting

coolsculpting

Din fericire, tehnologia modernă ne permite acum să obținem rezultate rapide de remodelare corporală, cu doar câteva ore de tratament localizat. Fără să-și propună să înlcouiască metodele clasice de slăbire și de tonifiere, tehnologia Coolsculpting este o alternativă de remodelare care acționează asupra zonelor cu probleme, de unde grăsimea se lasă eliminată mai greu. Astfel, puteți scăpa rapid de țesutul adipos care vă dă bătăi de cap, mai ales acum când sezonul de plajă e în plină desfășurare.

Coolsculpting este un concept de remodelare corporala deja cu un renume puternic în afara țării, deoarece acționează într-un mod non-invaziv asupra tuturor zonelor corporale cu grăsime în exces, fără a cauza urme și fără a implica o perioadă de recuperare. Pe scurt, vă puteți sculpta, prin înghețare, la temperatura record de -11°C, toate zonele corpului cu țesut adipos, obținând rezultate mai rapid decât criolipoliza. În plus, aparatul de Coolsculpting Define permite tratarea mai multor zone în aceeași ședință și, mai mult decât atât, a întregului corp în doar două ore de tratament.

coolsculpting

Slăbire localizată prin înghetare la -11°C!

Până în prezent, aparatele clasice pentru criolipoliză reușeau să înghețe adipocitul până la o temperatură de minimum -8°C. Aparatul de Coolsculpting Define, produs de compania Coccoon Medical, este în fruntea noii generații de aparate de slăbire localizată, deoarece îngheață țesutul gras la temperatura record de -11°C. În plus, aparatul beneficiază de anumite caracteristici superioare altor sisteme de remodelare corporală prin înghețare, ceea ce asigură obținerea celor mai bune rezultate:

– 9 aplicatori proiectați 360° care se mulează și îngheață uniform zona de tratament, înghețănd adipocitele în profunzime. Cei 9 aplicatori au un design special și se adresează tuturor zonelor corporale unde grăsimea se poate acumula în exces, inclusiv zone dificil de tratat până acum: genunchi, gușă, pliurile axilare, zona pubisului sau linia mediană a spatelui.

– Posibilitatea tratării mai multor zone cu patru aplicatori simultan

– Reconturare full-body în doar două ore de tratament. Întregul corp poate trece printr-un proces de reconturare în aceeași zi, în doar 2 ore de tratament. 8 aplicatori care răcesc întreaga suprafață a corpului cu care intră în contact pot fi montați pe pacient în două etape de tratament, pentru o reconturare full-body, pe zone precum: gușă, brațe, abdomen inferior și superior, coapse interne și coapse externe, lombari, genunchi sau gambe.

– Reducere circumferențială de 7-8 cm după o singură ședință. Niciun alt aparat de slăbire localizată nu reușește această performanță după o singură ședință de tratament. Practic, o ședință de Coolsculpting Define echivalează cu două ședințe de criolipoliză clasică.

De câte ședințe Coolsculpting este nevoie și când se văd rezultatele?

Specialiștii Elōs Skin&Laser Center pot recomanda între 1 și 3 ședințe de Coolsculpting Define, în funcție de stratul de grăsime al pacientului, realizate la un interval de două luni. Rezultatele după o primă ședință devin vizibile după trei săptămâni de la procedură; în timpul acesta, celulele de grăsime distruse sunt eliminate în mod natural din organism.
Este indicat ca ședințele să fie combinate cu o dietă sănătoasă și cu activitate fizică, astfel încât rezultatele să fie accelerate. Programați-vă la clinica Elōs pentru o evaluare corporală și încercați acum tratamentul momentului, Coolsculpting Define!

Foto: Hepta