Cum să ai un câine de 10 ori mai fericit? Mergi cu el într-o tabără pentru câini!

Ei bine, DA! Există și în România din ce în ce mai multe tabere pentru câini. Fenomenul a luat amploare în ultimii ani, mai ales de când sunt tot mai mulți iubitori de animale, oameni care își consideră câinele- un membru al familiei.

Așa am decis și noi anul acesta, să mergem cu Luna în tabără. Am căutat informații pe internet și așa ne-am făcut bagajele și am ajuns în Hurez, Făgăraș.

Aici am fost primiți cum se cuvine, câinii cu tot felul de recompense, iar noi cu o limonadă rece- perfectă pentru căldura sufocantă de afară.

Programul celor două zile în tabără a arătat cam așa: plimbări în natură, ne-am bucurat de frumusețea locului, am cunoscut tot felul de oameni, iubitori de animale, ca și noi, Luna a încercat activități care mai de care, de la plimbări cu caiacul, la o baie în lacul artificial, la plimbări pe câmpurile din zonă, dar și un workshop cu terapeuții de la Clubul Câinilor Utilitari care au evaluat temperamentul câinilor în vederea terapiei cu copii cu autism sau sindrom Down.

A fost o experiență inedită ce merită încercată de fiecare posesor de patruped, într-un weekend de vară. Am făcut multe poze cu Samsung Galaxy S20+, sub semnul conceptului  See the world differently. Explore with Galaxy S20, fotografii care s-au transformat în amintiri pe viață. A meritat fiecare secundă petrecută aici. Acum, avem un câine de 10 ori mai fericit.

Fotografii realizate cu Samsung Galaxy S20+

Text de Daniel Ileana- editor video Alist Magazine

Categorii Lifestyle