Cum să ai un better start al zilei?

Pasul 1: Renunță la cafeaua mediocră! Pasul 2: Alegea aceea cafea de o calitate deosebită, obținută după „doar” 112 încercări!

Atunci când simți, pentru prima dată dimineața, aroma de cafea proaspătă în casă și iei prima înghițitură, ziua devine deja una mai bună. Savuratul cafelei a devenit un ritual important și mulți probabil se recunosc în ipostaza în care cafeaua îi însoțește aproape întreaga zi. Spre exemplu, au mereu o ceașcă de cafea lângă laptop, atunci când lucrează sau în termos, atunci când sunt în mișcare.

Pentru că are un rol atât de important, cu siguranță nu e loc în viața noastră pentru o cafea mediocră. Acum aproape 50 de ani, în Londra, doi frați, Sergio și Bruno Costa, au încercat să creeze cea mai bună cafea din lume. Misiunea lor a fost chiar aceasta: de a salva lumea de cafeaua mediocră. În primele 111 de încercări au eșuat ! Încercarea cu numărul 112, însă, a fost un succes, poartă numele de Costa Coffee și este recunoscută în întreaga lume. În ultimii 9 ani, Costa a fost votată de către iubitorii de cafea din UK drept cafeaua lor preferată.

De ce este fiecare ceașcă de Costa atât de specială? Pentru a face experiența cafelei cu adevărat plăcută̆, specialiștii Costa degustă nu mai puțin de 5000 de cești în fiecare an, înainte de ambalare pentru a se asigura că îndeplinește standardul perfect de calitate. Cafeaua este selectată cu grijă și mai puțin de 5% dintre boabele de cafea din lume sunt suficient de bune pentru cana ta de cafea Costa Coffee care acum este și în România.

Avem ocazia de a avea această cafea de o calitate deosebită în propria casă, întrucât este disponibilă în magazine sub formă de cafea ambalată boabe, măcinată și prăjită, în 4 variante:

·      Legendara The Signature Blend Prăjire Medie, cu un gust echilibrat și note de nuci;

  • Bright Blend, compusă din 100% boabe Arabica din America de Sud, cu note de miere;
  • The Signature Blend Prăjire Intensă, o cafea cu gust intens și note intense de ciocolată pentru un espresso perfect;
  • Varianta exotică, Colombian Roast Single Origin, un gust bogat & note de caramel, o cafea 100% Arabica, care provine din dealurile columbiene.

Astfel nu ne rămâne decât să alegem unul dintre sortimente, să savurăm și iar să  savurăm această cafea excepțională în fiecare moment al zilei, în care simțim nevoia de o pauză de… cafea!

Categorii Lifestyle