Cum s-a distrat gașca A List Magazine la #CoronaEarthDay

Nu știm voi cum v-ați distrat în acest weekend, dar sperăm că ați trecut prin Parcul Ioanid, unde s-a pedalat continuu de Ziua Pământului, în cadrul evenimentului special organizat de Corona.  Timp de 36 de ore s-a pedalat în permanență pe șase biciclete kinetice pentru a ține aprins un semn de neon cu mesajul: EARTH IS LIVING!

Și cum știm că SPORT IS FUN întotdeauna, ne-am alăturat celor de Corona și am adunat gașca A List la o zi de mișcare în aer liber. Ce a ieșit vă invităm să vedeți în episodul Keeping Up with Alist pe care l-am transmis live din Parcul Ioanid. Iar pe lângă faptul că ne-am distrat pe cinste împreună, #CoronaEarthDay a fost un foarte bun reminder că trebuie să petrecem mai mult timp în natură, mai ales acum, când vremea este atât de frumoasă și chiar trebuie să ne facem mai mult timp pentru ea, pentru acele momente de liniște în mijlocul ei.

În plus, după o sesiune intensă de „lucru” pe bicicletă, ne-am răcorit, evident, cu o Corona rece în lounge-ul deschis permanent în Ioanid, unde au avut loc diverse happeninguri pe toată durata evenimentului. Și cum muzica bună este ingredientul care nu lipsește niciodată de la un eveniment reușit, cei care au pedalat în parc au fost răsplătiți duminică seara, de la 20:00, cu un concert unplugged Moonlight Breakfast, la care noi am încheiat cel mai simpatic weekend petrecut în parc.

#Corona #OutsideWeLiveAgain #EarthDay

Categorii Lifestyle