Cum reacționează vedetele la criza Coronavirus

vedete coronavirus

Celebru sau nu, oricine este expus riscului de a contracta Coronavirus, iar vedetele își iau măsuri, la rândul lor, împotriva bolii și fac îndemnuri publice la respectarea regulilor în cazuri de urgență, la cele de păstrare a normelor de igienă, fac apel la păstrarea calmului, donează bani organizațiilor caritabile și le transmit mesaje de încurajare celor aflați în cele mai afectate zone de pe glob de Coronavirus.

Bill Gates a fost una dintre primele personalități care au avertizat asupra faptului că omenirea esta amenințată de o pandemie, în timpul unei convenții de știință de la mijlocul lui februarie, unde a preconizat că virusul COVID-19 ar putea face numeroase victime. Fondatorul Microsoft, alături de soția lui, Melinda, au donat 100 de milioane de dolari pentru cercetările făcute în vederea stopării răspândirii virusului.

Katy Perry, cântăreața care a anunțat recent că este însărcinată cu primul ei copil, a transmis un mesaj video de încurajare către poporul chinez, prin care îl îndeamnă să-și păstreze puterea în timpul grelelor încercări. Katy Perry le-a spus fanilor din China să aibă grijă de ei și să-și păstreze atitudinea pozitivă, în ciuda veștilor proaste, care se înmulțesc de la o zi la alta.

Voiam doar să vă spun că suntem alături de voi, continuați să luptați, aveți grijă de voi și fiți pozitivi pe cât puteți. Ne gândim la voi, ne rugăm pentru voi. Vom trece și peste asta!”, a transmis Katy Perry.

katy perry coronovirus

Donatella Versace a donat 143 500 de dolari către Crucea Roșie Chineză. ”Sunt alături de cei care au fost afectați de Coronavirus și de familiile lor. Compania Versace donează 143 500 de dolari pentru contribuția la distrugerea acestui virus, transmitem toată dragostea și sprijinul către cei afectați și îi îndemn pe toți să ajute prin donații către organizații de întrajutorare.”

donatella versace coronavirus

Justin Bieber a donat bani către fundațiile caritabile din Beijing și le-a transmis celor afectați de Coronavirus gândurile lui bune. Cântărețul de origine canadiană a donat 29 000 de dolari către Beijing Chunmiao Charity Foundation și a declarat că urmărește știrile despre COVID-19 cu sufletul la gură și că ”toți trebuie să se sprijinim unii pe alții acum”.

Eva Longoria a vorbit cu fanii ei prin intremediul social-media, unde le-a transmis că se află în siguranță în Italia, locul în care a prins-o panica pandemiei, în timpul filmărilor. Vedeta i-a calmat pe cei îngrijorați de soarta ei. ”Sunt la filmări într-un orășel italian, nu sunt aproape de nord. Vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați!, a transmis actrița, care se află la Castel Gandolfo, lângă Roma.

Naomi Campbell este cunoscută și ca o germofobă convinsă, iar cei care luau în derâdere metodele ei protecție în timpul călătoriei înainte de izbucnirea amenințării COVID-19 – costum de protecție și mască, pe care le purta în urmă nu cu mult timp la aeroport și în locurile publice, își regretă vorbele acum. Celebrul model și-a prezentat astă-vară rutina de călătorie, în care purta mănuși și dezinfecta temeinic toate suprafețele pe care le atingea în timpul unui zbor cu avionul către Doha. Atitudinea compulsiv-obsesivă a vedetei de atunci nu mai este ceva neobișnuit acum, în vremea pandemiei.

Kim Kardashian West a fost una dintre primele celebrități care s-au fotografiat cu masca de protecție purtată. Vedeta și-a prezentat pe Instagram kitul de urgență, care conține mănuși de unică folosință, vitamina C și mască de protecție.

kim kardashian coronavirus

Foto: hepta

Categorii Lifestyle