Cum purtăm trendul culorilor suprasaturate

Primăvara asta, renunță la clasicele pasteluri și mergi în schimb pe nuanțe suprasaturate – asta este propunerea designerilor pentru sezonul curent (și, de altfel, și pentru vara care vine). Nuanțele cât mai vii și-au făcut locul în foarte multe colecții – Tom Ford, Marc Jacobs, Versace, Philip Lim, MSGM, Roksanda, ACNE Studios, Aquilano Rimondi, Calvin Klein, Aalto, Agnona… sunt numai câteva dintre brandurile care au pus pe podiumuri ținute în tonuri suprasaturate.

Ai două versiuni în care poți încerca acest trend – prima este să compui un outfit monocrom, alegând o singură nuanță și centrând întreg look-ul asupra ei. Roșul purtat din cap până în picioare a fost un trend major al sezonului de toamnă trecut, așa că precis ai prin șifonier deja câteva piese roșii pe care să le porți împreuna (și noi ne-am îndrăgostit de ideea de all red și avem aici un pictorial care atestă acest lucru). Poți opta și pentru asortarea mai multor nuanțe ale aceleiași culori de bază – un look mai simplu de alcătuit, pentru că nu trebuie să te chinui să cauți piese în exact același ton de culoare.

Al doilea mod în care poți aborda trendul este să îmbini mai multe culori tari în cadrul aceluiași look (ideal este să te limitezi la două, sau maximum trei, pentru că altfel aspectul de ansamblu va arăta prea aglomerat). Orice fel de asortare e permisă (uită de regulile învechite care dictează faptul că anumite culori nu merg purtate alături de altele – după cum poți observa în exemplul de mai jos, albastrul electric merge perfect cu rozul).

Cercei Mango – aici, pantaloni Stella McCartney – aici, top MAX & Co. – aici, sneakers Nike – aici, borsetă Gucci – aici

Top ACNE Studios – aici, fustă Topshop – aici, dres Balenciaga – aici, Jeffrey Campbell – aici

Fustă River Island- aici, pulover New Look – aici, botine Topshop – aici, cercei Miss Selfridge – aici

Pulover 3.1 Philip Lim – aici, Fular Balenciaga – aici, pantaloni Joseph – aici, cercei Noor Fares (pre-order) – aici, pantofi Kendall + Kylie – aici

CITEȘTE ȘI:

Ce purtăm în 2018? 5 trenduri fresh și 5 trenduri la care să renunți