Cum purtăm: Sneakers Mania

colaj intro11

Printre cele mai populare trenduri ale sezonului în materie de pantofi, sneakers-ii sunt mai versatili decât ţi-ai imagina vreodată, putând fi asociaţi nu numai cu piesele vestimentare casual, precum jeanşii ori tricourile, ci și cu o multitudine de look-uri, de la rochii la salopete.

Stilul clasic de tenişi este, bineînţeles, unul cu care nu poţi da greş, aşa că nu te feri să îi rămâi fidelă sezon după sezon, în favoarea trendurilor trecătoare. Dacă vrei totuşi să încerci un trend actual, hibridul sneakers/slippers semnat Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai hot item-uri ale momentului.

Poţi face ca o pereche de sneakers să devină piesa de rezistenţă a look-ului tău în mai multe feluri.

  • Spre exemplu, în cazul sneakers-ilor clasici, poartă-i cu o ţinută monocromă într-o nuanţă contrastantă, pentru a crea un efect spectaculos.
  • Alternativ, dacă optezi pentru o pereche de statement sneakers, precum un model cu imprimeu, alătură-i unei ţinute minimaliste.
  • Nu este cazul să te îngrijorezi dacă tenişii ajung să arate semne de uzură – dimpotrivă, vor arăta mult mai cool, ca orice piesă personalizată.
  • Ar fi ideal să rezervi perechi diferite de sneakers pentru stradă faţă de cei folosiţi pentru sesiunile de sport.

Poţi să îi porţi alături de o pereche preţioasă de pantaloni scurţi, precum un model cu tiv din dantelă, şi un tricou alb, simplu, clasic.

a1c

O pereche de sneakers cu imprimeu pot fi puşi în valoare de o pereche de pantaloni cu croiala largă şi o cămaşă supradimensionată, cu croială masculină.

a1b

Alături de o salopetă cu pantaloni tip culotte merg excelent nişte tenişi cu platformă, care echilibrează aspectul de ansamblu al siluetei.

a1a

Poţi purta o pereche de sneakers şi cu un look mai sofisticat, pentru a-i oferi un aer fresh – încearcă un duo format din blazer + pantaloni inspiraţi de trend-ul pyjama look, alături de o pereche de tenişi într-o nuanţă vibrantă.

a1dAlături de o rochie vaporoasă merg minunat nişte pantofi sport clasici, dar şi o pereche de sneakers statement, precum acest model cu fundă.

a1e

SHOP THIS STORY: