Cum purtăm accesorii funky – inspirația de streetstyle

FotorCreated

Primăvara e aici, iar vremea caldă ne încurajează să optăm pentru culori vii în outfit-urile noastre. Cum micile detalii fac diferanța, noi îți propunem o variantă mai funny, care va înveseli într-un mod cool ținuta ta: accesoriile funky!

1. Chiar dacă ești adepta ținutelor clasice (formate dintr-o pereche de pantaloni în tonuri închise și o cămașă sau o bluză basic), o geantă cu printuri inspirate parcă din desenele Looney Tunes va înveseli tot look-ul și va scoate la iveală și latura ta copilărească.

Street style, Yuwei Zhangzou arriving at ETRO Fall-Winter 2016-2017 show held at Via Piranesi, in Milan, Italy, on February 26th, 2016. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

2. Dacă iubești tonurile pastelate și ținutele feminine, atunci optează pentru imprimeuri florale. Dacă vei alege să asortezi piesele vestimentare cu accesoriile, vei compune un look strong, care va atrage toate privirile!

Street Style (Streetstyle) pendant la fashion week à Londres

3. Cine nu iubea jocul Pac-Man? Să porți o geantă inspirată din jocurile copilăriei poate crezi că e potrivită numai pentru adolescente, însă cu piesele vestimentare adecvate poți obține un look potrivit și pentru vârsta ta. Alege o rochie cu croială feminină, dintr-o culoare nepretențioasă, și ieși la o plimbare în parc.

Anya Hindmarch - Street Style (Streetstyle) collection prêt-à-porter automne-hiver 2016-2017 pendant la fashion week à Londres. Street Style (Streetstyle) fashion show Fall/Winter ready-to-wear 2016-2017 during the fashion week-end in London.

4. O geantă cu inscripții rock&roll poate fi accesoriul care aduce un plus de atitudine în orice ținută. Poart-o împreună cu o pereche de skinny jeans negri și o jachetă de piele și vei obține un look de inspirație urban-rock, perfect pentru o ieșire în oraș.

Paris Fashion Week - Street Style

5. Zilele călduroase ne binedispun, așa că un mix de culori vii și printuri devine alegerea perfectă pentru a transmite acest lucru. Nu-ți fie teamă să combini dungi verticale sau orizontale cu imprimeuri florale sau artsy, verde cu roșu sau turcoaz, iar cât despre accesorii ce spui despre o geantă în formă de aparat foto? Totul ține de atitudine așa că zâmbește și inspiră bucurie prin ceea ce porți.

Street style, Thassia Naves arriving at Dolce and Gabbana Fall-Winter 2016-2017 show held at Viale Piave, in Milan, Italy, on February 28th, 2016. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

6. Un look all-white inspiră puritate și eleganță, dar cum reușești să-l scoți din anonimat? Prin accesorii, desigur. Ce zici de o geantă aparte, cu detalii subtile funky? Optează pentru tonuri deschise, pastelate sau tot alb ca să menții acea structura elegantă a ținutei.

Sandra Kleine Staarman , bei der John Galliano Modenschau, während der Paris Fashion Week / 060316   *** Sandra Kleine Staarman , Streetstyle during the John Galliano fashion show as part of Paris Fashion Week on march/ 060316 in Paris ***

7. Dacă am vorbit despre un look all-white, de ce să nu vorbim despre cel all-black? Negrul poate deveni uneori destul de banal, dar cu ajutorul texturilor și al accesoriilor poți obține un look stylish. Îmbracă o pereche de skinny jeans și o cămașă fluidă din mătase sau un tricou basic (pentru un look casual) și combină totul cu niște accesorii îndrăznețe. De exemplu, o pereche de încălțăminte cu animal print sau unul artsy și o geantă extravagantă în nuanțe tari.

Street style, Irina Lakicevic arriving at By Malene Birger Fall-Winter 2016-2017 show held at Glyptoteket, in Copenhagen, Denmark, on February 4, 2016. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

8. Pentru o ținută de ieșit la un brunch cu prietenele tale optează pentru un trench clasic sau în nuanțe pastel de roz pudrat sau lila, o pereche clasică de jeans și o bluză din mătase. Fii originală și accesorizează această ținută cu un clutch feminin, ce inspiră o cutie de bomboane, iar astfel vei scoate la iveală latura ta creativă.

Paris Fashion Week - Street Style

Text de: Antonia Oprea. Foto: hepta.ro