Cum poți recrea beauty look-ul din cel mai recent show Dolce & Gabbana, desfășurat la Tokyo

Dolce & Gabbana

Cea mai recentă prezentare Dolce & Gabbana s-a tradus printr-un spectacol de modă unic în cadrul Isetan Shinjuku, unul dintre cele mai cunoscute department store-uri din Tokyo. Pentru această ocazie specială, Shiseido Group, ce detine licenta Dolce & Gabbana Beauty, și-a oferit sprijinul pentru crearea beauty look-urilor in cadrul show-ului.

Viziunea designerilor a fost completată de un make-up care evidențiază o piele perfectă, un ten impecabil finisat, ochi de felină accentuați de sprâncene soft și buze superbe: un mix inedit între aspectul iconic Dolce & Gabbana și clasica estetică japoneză.

Dolce & Gabbana

Pasul 1

Un ten impecabil a fost realizat pornind de la Perfect Luminous Creamy Foundation aplicat de la centrul feței înspre urechi, pentru a spori frumusețea naturală.
O culoare naturală a scos în evidență obrajii cu o atingere cremoasă de Rosa Calizia 20 pe pomeți și în sus, spre urechi.
Iluminatorul cremos Rosa del Mattino 60 a fost apoi aplicat pentru a obține o strălucire naturală.

Pasul 2

Aspectul de ochi de felină a fost realizat cu Perfect Mono Eyeshadow in Gold Dust 20, aplicat pe pleoape și colțurile interioare al ochilor. Nuanțele complementare ale albului pur mat și aurului moale de la The Quad Eyeshadow în Desert 123 au fost amestecate și aplicate cu o pensula de-a lungul pliului pleoapelor pentru a crea adâncime. Ulterior, celelalte două nuanțe – căpșună și cacao – au fost amestecate și aplicate sub pleoape.

Pentru o definire clară, creionul Kohl în nuanța True Black 1 a fost aplicat până la marginea interioară a ochilor. Linia superioară a genelor a fost amplificată de o linie definită de Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo în nuanța Nero 1, desenată cu precizie de-a lungul liniei genelor superioare, pentru a adăuga un finisaj intens. Pe genele curbate, straturile de Passioneyes

Mascara din Nero 1 au fost aplicate acordând o atenție deosebită colțurilor exterioare, pentru definire și finisare volumizantă. Sprancenele au fost sculptate cu Emotioneyes Brow Powder Duo in Natural Brunette 2 folosind partea largă a creionului, cu lovituri ușoare și mișcări de netezire pentru a umple culoarea spre exterior, până la capătul frunții.

Pasul 3

Culorile îndrăznețe și vii au accentuat buzele, pentru aspectul exuberant și sofisticat, realizat cu rujurile Dolce Matte, în nuanțe de roșu pasional, burgund cald, sau roz vibrant.

Pasul 4

Unghiile cu aspect natural au fost create cu lacul de unghii în nuanța Bella 210, pentru un touch delicat și feminin.

Foto: Dolce & Gabbana