Cum poți pierde calorii dansând la bară?

vertical-fit-studio--1-

Săptămâna trecută mi s-a îndeplinit una din dorințe, și sunt sigură că antrenamentele mele vor avea o altă intensitate acum. Chiar dacă antrenamentul se va numi… dans la bară.

Despre ce este vorba? S-a deschis Vertical fit, un centru de fitness care aduce în România cel mai nou concept de vertical fitness. Mai exact, dansul la bară este dus într-o altă dimensiune de către Nadia Buduruși, unul dintre cei mai buni instructori de pole dance, singurul certificat de Federația Internațională de Pole Fitness.

Ce este pole fitness sau vertical fitness?

  • Fitness-ul vertical este o modalitate excelentă de a-ți depăși limitele în ceea ce privește un antrenament clasic la sală, dar poate fi, în același timp, un motiv în plus de a te relaxa.
  • Durata unei sesiuni de antrenament este de 60 de minute, dintre care 30 de minute se lucrează la bară, restul timpului fiind alocat exercițiilor de stretching.
  • Este un antrenament complex, unde vor lucra toate grupele musculare.
  • Te va ajuta să îți dezvolți mobilitatea, echilibrul, dar și rezistența.
  • Dacă vrei să pierzi în greutate, atunci trebuie să știi că poți arde mai mult de 500 de calorii într-o singură ședință. Sesiunile pot fi de grup sau individuale.

www.verticalfitstudio.ro

vertical-fit-studio--3-

Categorii Lifestyle